Venda is de nummer 1 website voor de aan- en verkoop van recreatiewoningen en vakantiehuizen. Of u nu een tweede woning zoekt om met uw gezin van uw vrije tijd te genieten of puur als beleggingsobject, met Venda vindt u de woning die voldoet aan al uw wensen.

Een vakantiehuis kopen om met uw gezin in alle rust te kunnen genieten of omdat u het als een interessante belegging ziet; in alle gevallen betreft het een investering waarvan u lange tijd de vruchten hoopt te plukken.

Wilt u verkopen?

Wilt u verkopen…

Maar dat geldt ook voor een situatie waarin u komt als u uw vakantiewoning wilt verkopen. Ook dan wilt u dat uw aanbieding met de nodige zorg wordt behandeld.

Het is dus raadzaam om vooraf goed na te denken over uw keuze. Venda met haar jarenlange ervaring geeft wij u graag een aantal handige tips.

Venda is een 100% onafhankelijk platform voor de aan- en verkoop van recreatiewoningen en vakantiehuizen. Venda heeft geen belangen in makelaarsorganisaties of andere professionele verkooporganisaties van recreatie- en tweede woningen. Het team van Venda bestaat uit zes gedreven specialisten op het gebied van recreatiewoningen en vakantiehuizen. Met elkaar hebben zij en groot aantal jaren ervaring in de vrijetijdssector. Hun missie is om mensen met interesse in een vakantiewoning het beste en meest uitgebreide aanbod op één plek te presenteren.

... of kopen? Vanda kan u helpen.

… of kopen? Venda kan u helpen.

 

Venda streeft er naar:

  • Nummer 1 website te zijn voor tweede woningen
  • Best gewaardeerd te worden door makelaars
  • Meest bezocht organisatie te zijn voor zoekers naar een tweede woning
  • Direct in contact komen met de verkopende makelaar
  • 100% onafhankelijk en transparant

 

 

Venda is te rechtstreeks te bereiken op het volgende adres:

De  Roterij 13

4328 BB Burgh-Haamstede

Telefoon: 0111-65 27 67

E-Mail: info@venda.nl

Website: https://venda.nl/

Via de servidedesk staat het team van Venda u graag te woord van maandag tot en met zaterdag,

Van 09:00 tot 17:00 uur.

U bent van harte welkom.

Venda is een onderdeel van BHVK Leisure

BHVK

 

Voor meer informatie, bezoek de website.