Manage Balans in Dreischor is een modern ruitersportcentrum. Het personeel is goed opgeleid en de paarden zijn rustig en prachtig. De manege is er in principe voor iedereen.

Liefde op het eerste gezicht

Liefde op het eerste gezicht – Foto: Joke Bot

Speciaal

Maar Manege Balans is ook ingericht voor mensen die, om wat voor reden dan ook, meer hulp of voorzieningen nodig hebben. Hier wordt therapeutisch paardrijden aangeboden voor minder valide  kinderen en volwassenen, maar ook mensen met ADHD, autisme of borderline worden hier opgevangen. Daarvoor heeft Manege Balans gespecialiseerde instructeurs in haar midden.

 

 

Trots op zijn prestatie

Trots op zijn prestatie – Foto Joke Bot

Therapie

Samen met één van de paarden, of pony’s, wordt geholpen contact te maken. Rust en ruimte te geven en het evenwicht in het leven te (her)vinden. Iedereen reageert op zijn of haar eigen manier. Maar paarden hebben ook hun eigen reactie. Ze zijn begripvol en geduldig. Vanuit een eerste contact wordt voor iedereen een op maat aangepaste vorm van therapie gevonden.

Misschien is dit allemaal bij het grote publiek niet of nauwelijks bekend. Daarom stelt de Balans haar deuren op 23 maart open voor een breed publiek met leuke evenementen. Alles in het teken van paarden en paardrijden.

Leuke wedstrijden

Voor de kleinsten, maar we dagen de papa’s ook uit, zijn er stokpaardenraces. Men kan meedoen aan ringsteken. Er is het ABC spel en u kunt leren vlechten. Tenslotte wordt er afgesloten met een bingo.

Het evenement vindt plaats op 23 maart op Manage Balans, Zuid Langeweg 2a in Dreischor.

U kunt meespelen van 13:00 tot 17:00 uur. U kunt zich opgeven in de kantine en de deelnamekosten bedragen slechts € 10,-.

Dat is een gezellig middagje voor uw kind en ondersteuning van het goede werk van Manege Balans u toch wel waard?