Op 7 april vindt de tentoonstelling ‘hoeden en tassen’, met muzikale omlijsting van én door de leerlingen van de Voortgezet Vrijeschool Zeeland, plaats.

45 Leerlingen van de Voortgezet Vrijeschool Zeeland maakten onder leiding van Hanny Mallekote, gastdocent en hoedenontwerper bij atelier Hoed Gezien, hoeden en tassen.
Nu is het tijd om al dat werk eens te exposeren. U zult verstelt staan van het aanbod, zoals de foto’s u hier tonen.

 

Leerlingen van het Voortgezet Onderwijs Vrijeschool VVVZ, afdeling CSW Bestevaêr uit Vlissingen exposeren en musiceren bij Hoed Gezien. Dat deze leerlingen niet alleen creatief maar ook muzikaal zijn kunt u zelf beoordelen tijdens uw bezoek aan het atelier. Een 45-tal leerlingen hebben onder begeleiding van docent Hanny Mallekote hoeden en tassen gemaakt van uiteenlopende materialen en presenteren deze op 7 april. Een aantal van de leerlingen zorgt bij deze bijzondere expositie voor de muzikale  omlijsting in wisselende bezetting en met divers repertoire.

 

 

De leerlingen doen dat op zondag 7 april 2019 tijdens de Kunst en Cultuurroute Middelburg. Bovendien haken zij in op het muziekthema van de kunstroute ‘Van klassiek tot populair’.
Ze vormen een aantal ensembles en treden tijdens de tentoonstelling in wisselende bezettingen en met een breed repertoire voor u op.

 

 

 

Kom daarom kijken én luisteren op zondag 7 april 2019 van 11.00 tot 17.00 uur bij Atelier Hoed Gezien, Nadorstweg 38 te Middelburg

TIP: Die zondag is het ook Kunst en Cultuurroute in Middelburg

Hoed Gezien, Nadorstweg 38 Middelburg heeft deze zondag voor de gelegenheid extra ruime openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de Kunstroute.