De seizoensmarkten in Renesse zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar begrip. De ring rond de kerk, normaal al bijzonder aantrekkelijk vanwege de vele gezellige terrasjes, leent zich dan ook uitstekend voor dit wekelijkse evenement.

 

Aanbod

 

Deze markt heeft dan ook net iets meer dan het gemiddelde aanbod. Naast een bakker en een groenteboer die de doorsnee markt kent, is hier sprake van een wel heel gevarieerd aanbod. Bent u op zoek naar een zomerse outfit, een bijzondere tas, sportartikelen of een lekker luchtje, alles voor bijzonder lage prijzen, dan moet u op de seizoensmarkt zijn.

Hetzelfde geldt voor streekproducten zoals vis, honing en speciale kazen.

Aantal

Dit alles wordt u aangeboden door altijd vrolijke handelaren die samen meer dan honderd kramen bemannen. Vanwege het drukke bezoek loopt u ‘ niet even’ over de markt, maar schuifelt u op een prettige manier van uitstalling naar uitstalling. Intussen valt uw oog op de meest ondenkbare zaken, om op te eten, te dragen of als vakantieherinnering voor thuis of als cadeautje voor uw vrienden. Ga u met uw kinderen naar het strand? Koop dan op deze markt alles wat hun plezier in het zand of in het water kan verhogen.

Wanneer

 

 

De seizoensmarkten starten op alle woensdagen vanaf 5 april en de laatste keer dat de kramen worden afgebroken is op 1 november.

U kunt in Renesse terecht tussen 08:00 en 15:00 uur.

 

Maak uw vakantie helemaal compleet met een bezoek aan dit geweldige festijn.