Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni 2018, het eerste weekend van juni, vinden de Havendagen Tholen 2018 plaats.

De haven van Tholen zal bol staan van de activiteiten, waarvan de meeste gratis zijn. Bezichtig bijvoorbeeld een van de Thoolse kotters, het visplein, de kermis, optredens van shantykoren, de drakenbootrace, het haringhappen, de amfibievoertuigen, de RIB experience, marktkramen, straattheater, duikdemonstraties, niet te vergeten de helikoptervluchten, rondvaarten, etc;
Activiteiten voor jong en oud, kortom: een feest voor iedereen!

Voel je als een visserman op een Thoolse kotter

Voel je als een visserman op een Thoolse kotter

De meest actuele informatie kunt u vinden via onze Facebook-pagina.

Op het programma zaterdag 2 juni 2018:
– Amfibievoertuigen:
Met je auto het water in? Dat moet je met de auto thuis niet proberen! Maar tijdens de Havendagen Tholen 2018 kan je de gehele dag mee een ritje maken door de Thoolse haven in verschillende amfibievoertuigen.

– Bezichtiging schepen:
Uiteraard horen tijdens de Havendagen Tholen 2018 diverse schepen bij zoals die van Sleepvaartbedrijf Jansen en kotters zoals de Th1, Th9, Th16 en Th48. Deze schepen zijn op zaterdag gratis te bezoeken. Heeft u ook een schip of kotter welke u deel wilt laten nemen aan onze havendagen? Mail ons dan op:  havendag@tholensterk.nl 

Harbour Style, op vrijdag 1 juni

Harbour Style, op vrijdag 1 juni

– Shantykoren:
Diverse Shantykoren uit heel Nederland geven op zaterdagmiddag acte de présence in de feesttent op het haventerrein. Line-up wordt later bekend gemaakt.

– Kermis:
Naast de geluiden van de schepen klinkt ook het gejoel en muziek van de kermisatracties door de Thoolse haven! Op een deel van het evenemententerrein vindt de kermis plaats, met spectaculaire atracties die niet vaak te zien zijn in Tholen..

– Helikoptervluchten:
Vlieg hoog boven Tholen, bekijk het dak van je huis en bewonder de Brabantse Wal of de Oosterschelde van boven! Tijdens de Havendagen kun je met Prince Helikopters mee om een vlucht te maken.

De optredende artiesten

De optredende artiesten

– Feesttent met twee avonden artiesten en dj’s:
Op vrijdagavond 1 juni laten we de haven schudden op zijn grondvesten tijdens Harbour Style! 2018, met onder andere Dj Yves – Club X, DJ Miss Puss en The Darkraver. Op zaterdagavond 2 juni sluiten we de havendagen af met de Artiestenavond Tholen 2018, met onder andere OG3NE, Wolter Kroes en Snollebollekes. Maar er komt nog meer.
Voor beide avonden kun je nu je tickets kopen, hier te bestellen

– Jouw idee en medewerking is welkom:
Heb jij nog een idee voor de Havendagen Tholen 2018? Wil je sponsor worden? Of wil je meehelpen als vrijwilliger? Laat het ons weten via Facebook  of havendag@tholensterk.nl 

 

Een leuk weekendje weg? Dan tijdens het eerste weekend van juni naar Tholen!