De Kunst- en Cultuurroute Middelburg viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Om dit bijzondere moment te markeren zijn er door Middelburgse kunstenaars speciaal werken gemaakt in het teken van de Four Freedom awards. Citaten van laureaten zijn gebruikt als inspiratie. In lijn met de awards, hebben de kunstenaars hier in alle vrijheid een originele invulling aan kunnen geven.

Kijkje in de abdij

Het resultaat kunt u bewonderen en overdenken in de Kloostergangen, Crypte en de Kruidentuin van de Abdij in Middelburg, gedurende de periode 1 t/m 18 augustus op donderdag en zondag van 11:00-17:00.

Bij de tentoonstelling wordt een brochure uitgegeven. Deze is gratis af te halen bij de routedeelnemers, de Zeeuwse Bibliotheken en een aantal uitgaans- en horecagelegenheden in Zeeland.
In de brochure vindt u een overzicht van 20 jaar Kunst en Cultuurroute Middelburg en de deelnemers, een plattegrond met wandelroute en een overzicht van de activiteiten die tijdens de tentoonstelling plaatsvinden.
De digitale versie kunt u op onze site downloaden

Fietsen in de vest

 

 

 

Daarnaast bent u welkom op de gezellige jaarlijkse kunstmarkt op het Abdijplein op zondag 4 augustus, van 12:00-17:00. Een gevarieerd gezelschap kunstenaars toont een divers aanbod, van schilderijen en tekeningen tot keramiek, sieraden, objecten vervaardigd van diverse materialen, fotografie, poëzie en houtbewerking.

 

Fietsen in de Vest

 

 

Ludieke aandachtstrekkers zijn de 5 dobberende kunstfietsen in de Vesten van Middelburg. 7 dagen per week en 24 uur per dag te zien.

De Kunst Fietsroute Middelburg is op 14 en 15 september van 11.00 tot 17.00 Welkom op 14 locaties bij 33 kunstenaars.

Info en organisatie:
Hanny Mallekote
T: 0118 628930