Ooit begonnen als de Visserijdagen van Colijnsplaat, veranderde de naam in 2003 in Colijnsplaatse dagen. Dit jaar dus voor de 15de keer.
Het tweede weekend van augustus is traditioneel de tijd voor het feest voor jong en oud.

Pret voor de allerkleinsten

Pret voor de allerkleinsten

Jeugd

De vrijdag 11 augustus is gereserveerd voor de kinderen. Vanaf een steiger in de haven wordt onder andere het kampioenschap krabben vissen gehouden. Pret met een net!
Wie de meeste krabbetjes uit het water haalt mag zich kampioen noemen. Na dit evenement kunnen de kleintjes zich gaan vermaken in de vismijn. Hier worden diverse kinderspelen georganiseerd en kunnen ze deelnemen aan knutselpraktijken.
Vanaf 21:00 uur kan iedereen in de vismijn terecht.

Leve de gezelligheid

Op zaterdag 12 augustus is het feest voor groot en klein. U kunt zwieren en zwaaien op de kermis. Uiteraard is er weer de grote braderie in de Voorstraat, de Oude Haven en de Haven. Wilt u het feestgedruis van boven bekijken, dat kan. In een helikopter kunt u naast Colijnsplaat ook de Zeelandbrug en de Oosterschelde gaan bekijken.
Voor mensen met hoogtevrees, elk uur vertrekt er een rondvaartboot die u op een niveau lager de Zeelandbrug laat zien en u over de Oosterschelde voert.

Braderie in de voorstaat

Muzikale ondersteuning

Er worden verschillende demonstraties gegeven. Muziekoptredens geven het feest extra sfeer. In de avonduren is er, als afsluiting, een groot feest in de vismijn.

Kortom; alle ingrediënten voor een geweldig weekend zijn ruim aanwezig. Dus? Juist, op naar Colijnsplaat.

Muziek uit alle delen van de wereld

Muziek uit alle delen van de wereld

Voor een impressie van verleden jaar, kijk hier.