Op zondag 11 maart kunt u de geschiedenis van Middelburg beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van Theatergroep Stadsavonturen gidst u door het diepe verleden van de Zeeuwse hoofdstad, tijdens een wandeling vol spannende en vermakelijke verhalen.

Middeleeuws Middelburg

Uw gastheer Johannes

Uw gastheer Johannes

Achter de statige gevels van Middelburg gaan heel wat geheimen schuil. Hier woonden mannen en vrouwen die ervan droomden de wereld te veroveren. Dichters, ontdekkingsreizigers, graven en gravinnen. Zij zetten Middelburg op de kaart. Verteller Johannes laat u de bizarre avonturen beleven van de notabelen van toen. Maar hij neemt u ook mee door de donkerste stegen, waar landlopers en zeeschuimers weer heel andere verhalen voor u in petto hebben. Ga mee met de Storytrail stadswandeling en geniet van een bijzondere mix van geschiedenis en verteltheater.

De verteller neemt u mee door de straten en stegen van de prachtige binnenstad. Daar liggen bijzondere sagen en legenden verborgen, zo eeuwenoud dat ze bijna zijn vergeten. Johannes wekt ze op meeslepende wijze tot leven. Ga mee en maak kennis met de helden en schurken uit de Middelburgse historie. Kom oog in oog te staan met dichters, zeeschuimers, uitvinders en vechtersbazen.

Johannes laat u huiveren en schateren

Johannes laat u huiveren en schateren

Boeiende avonturen

Beleef hun avonturen. En voel u anderhalf uur lang deel van de geschiedenis. De Storytrail stadswandeling Middelburg is een heerlijke traktatie voor iedereen die houdt van geschiedenis en van een goed verhaal.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 11 maart 2018 om 14.00 uur op de Markt in Middelburg. Hier reserveren is noodzakelijk:

Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).