Ook deze herfst maakt het centrum van Zierikzee weer plaats voor een legertje stoere mannen die hun kampement opbouwen op het Havenplein en onder de Beuze. Op zaterdag 12 oktober zal het er, tijdens de 2e Mannendag, nog steviger aan toe gaan dan vorig jaar.

Alles in het teken van de MAN

 

 

Tijdens de 2e editie van de Mannendag, die door InZzee en Barbershop van Dam wordt georganiseerd, worden er meer classic cars, tractoren en brommers Op zaterdag 12 oktober zal het er, tijdens de 2e Mannendag, nog steviger aan toe gaan dan vorig jaar. Tijdens de 2e editie van de Mannendag, die door InZzee en Barbershop van Dam worden er meer classic cars, tractoren en brommers op het Havenplein geparkeerd en is er o.a. een demonstratie truckpulling.

 

Classic motoren komen voor de dag

 

 

 

 

Voor de kleine mannen is er een workshop radiografische auto’s besturen. Ook wordt er meer gas gegeven door twee live bands, kan er weer goed bier worden geproefd en flinke burgers worden gegeten. Natuurlijk is er ook aandacht voor het uiterlijk, mannenmode op maat en een goede knip- of scheerbeurt maakt de man mooier. Meneer Nilsson staat achter de bar en zorgt tot slot voor een Mannendag naar ieders smaak!