De Kerstdagen beginnen zich weer langzaam te melden. Etalages en winkels worden getransformeerd in winterse plaatjes. Doordat de dagen steeds korter worden, kunnen we langer genieten van die heerlijke, vredige kerstsfeer.

Kerstmarkt, laat je verlijden

Stol, warme chocomel, banketstaaf, dennengroen en takjes hulst en fraai ingepakte cadeautjes. Alles om in juiste sfeer te raken, komt samen op vrijdag 13 en zaterdag 14 december in Dorpshuis de Vanger in Bruinisse.

Muzikale omlijsting

Er is plaats voor een geweldige kerstmarkt, gelardeerd met andere evenementen. Om u echt in de juiste stemming te brengen zijn er een aantal muzikale optredens. Op 13 december wordt de muzikale gezelligheid verzorgd door Constance Wolff.

Constance Wolff

Op 14 december om 11:00 uur is het de beurt aan Annette Jumelet die samen met Maarten Bruynes en haar leerlingen een verrassend optreden verzorgd.

Annette Jumelet

Om 14:00 uur neemt het Oosterlands Oranjekoor, voor de gelegenheid gekleed in Dickensstijl het podium over. Uiteraard is het repertoire aangepast aan de tijd. Gezelligheid en herkenbaarheid gegarandeerd.

Oosterlands Oranjekoor

Dickens

Om de sfeer extra te verhogen kunnen bezoekers en deelnemers zich aankleden in de stijl van de tijd van Charles Dickens. Vooral voor kinderen extra leuk. Maak van uw lievelingen voor één keer ongewassen boefjes in afgedragen kleding of keurige jongeheren of jongedames uit een tijd van meer dan 200 jaar geleden!

Boefjes van 200 jaar geleden

Uitdaging

Natuurlijk wordt u tijdens deze kerstmarkt uitgedaagd. Alle professionele en amateurbakkers kunnen hen beste beentje voorzetten. Wie oh wie met het lekkerste en mooiste gebak met een kerstthema? Hallo koekenbakkers aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en verras de jury. Uw culinaire creaties kunt u afgeven op zaterdag tot 15:00 uur in de kantine van De Vanger.

Wint uw gebakje de hoofdprijs ?

 

Knutselen.

Als we toch creatief bezig zijn; ook kinderen worden uitgedaagd om zich uit te leven. Ze kunnen naar hartenlust knutselen in de kantine van De Vanger. Liefst natuurlijk in kerstsfeer, maar dat is geen moeten. Ze maken kans op een leuke prijs als blijkt dat ze het mooiste werkstukje hebben gemaakt. Meedoen dus!!!

Loterij

Tijdens de kerstmarkt ontvangt u bij elke grote of kleine aankoop een lot van de deelnemende standhouders. Met dit lotje maakt u kans op een leuke prijs, uiteraard geschonken door onze plaatselijke middenstand. Na de trekking van de loterij wordt ook de naam van de bakkerswedstrijd bekend gemaakt.

 

Kerstmarkt zoals kerstmarkt bedoeld is

Deelnemers

U zult verbaasd staan over het grote aantal ondernemers die zich hebben aangemeld om van deze twee dagen een absoluut succes te maken. De namen van de deelnemers aan de kerstmarkt zijn te vinden op het affiche hieronder.

 

Komt allen te samen en maakt er twee geweldige dagen van.