U kent vast het leuke programma ‘Tussen Kunst en Kitsch’. Niet? Luister dan hier even om uw geheugen op te frissen.

Tijdens de TV uitzendingen worden voorwerpen bekeken, beoordeeld en getaxeerd. Het kan voorkomen dat dat oude boekje dat onder in de kast lag, of het schilderijtje van de zolder gehaald, een paar duizend euro, of beter nog, een klein kapitaal waard blijkt te zijn. Het zal je maar gebeuren.

Schatten uit de Republiek BRU

Schatten uit de Republiek BRU

Wat zijn uw schatten waard?

Binnenkort krijgt u die kans. Bruinisse organiseert haar eigen Kunst en Kitsch. In Brusea, de Oudheidkamer en het Visserijmuseum aan de Oudestraat, het gezellige en educatieve museum in het mosseldorp, kunt u op 14 april uw spullen laten taxeren. Dit taxeren gebeurt door specialisten van Vendu Notarishuis BV uit Rotterdam. Dit kantoor bestaat al meer dan 200 jaar. Al in de Franse Tijd was er in Rotterdam een notarishuis. In 1875 ging dit op in een Naamloze Vennootschap Venduhuis van de kring van lokale notarissen.

Rotterdam heeft daarmee een van de oudste veilinghuizen van Nederland.

Dat oude, veelgezochte boekje

Dat oude, veelgezochte boekje

Taxatie in gezellige sfeer

Heeft u nog oude en antieke spullen waarvan u de waarde wel eens zou willen weten, dan kunt u terecht in Brusea om deze te laten schatten. Tussen Kunst en Kitsch Bruinisse is geopend van 12:00 tot 16:00 uur. U dient u wel vooraf in te schrijven op postmaster@brusea.nl  of via een briefje in de bus bij BruseaDe inschrijfkosten bedragen € 2,- per persoon.

Tijdens het wachten kunt u genieten van de kunstschatten van het museum of van versgebakken bolussen en een lekker bakkie koffie.

Uw gastheer, Geerard La Gand

Uw gastheer, Geerard La Grand

 

 

 

 

 

 

 

Wat houdt u tegen. Mis uw kans niet.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Brusea.