Op 14 september 2022, om 20:00 uur, organiseert Kloosterwelle weer een meditatief ligconcert in de Corneliuskerk te Noordwelle. Onze gastmuzikanten gaven vorig jaar hier een zeer succesvol optreden. Ze stonden eerder samen in de Dom in Utrecht en de Geerteskerk in Kloetinge.

Het belooft een intieme, doorlopende muzikale reis te worden, begeleid op piano, trompet, wind- en andere instrumenten. Joram Feitsma speelt en componeert neoklassieke pianowerken: minimalistische, introverte, meditatieve stukken met een warme, melancholische, soms donkere ondertoon. In oktober brengt hij een nieuw album uit – genaamd ‘Stroom’ – met zowel muziek als poëzie.

Joram-Feitsma

 

 

Piter-Jan Goodijk speelt op het koper en blaast warme klanken de sfeervolle Corneliuskerk in.
De opzet is kleinschalig en in de vorm van een ligconcert. Graag je eigen matje meenemen. Er zijn ook zitplaatsen. De toegangsprijs is 15,00 euro pp. (inclusief koffie/thee vooraf en drankje en nootje in de nazit).

 

Piter-Jan Goodijk

 

Als u deze bijzondere uitvoering wilt bijwonen, graag vóór 10 september aanmelden bij onze secretaris met een betaling via NL40RABO0342493531 op naam van Stichting Kloosterinitiatieven met vermelding van ‘ligconcert’. Uw betaling is het toegangsbewijs. Bijwonen is beperkt tot 40 aanmeldingen/betalingen. We melden op onze website     of er nog plaatsen zijn.