In april 2017 opende de vernieuwde Brasserie ‘De Graaf van Haamstede’ haar deuren. De gastheren Ron Rooze en René Tissink, afkomstig van Walcheren, wilden hun draai vinden op Schouwen-Duiveland. Hun vernieuwde opzet en concept sloegen aan en de Graaf van Haamstede werd een succes.

Rene (l) en Ron (r)

Rene (l) en Ron (r)

Ouderen

Ron is een sociaal betrokken mens. Hij wilde iets meer zijn dan een horecaondernemer en besloot vooral ouderen een gelegenheid te bieden een leuk dagje te beleven. Hij kwam uit op het idee van de ‘Ouderenmiddag’.

Regelmatig stelt hij deze doelgroep in de gelegenheid een leuke dag te beleven. En in deze opzet is hij geslaagd. In een bijzonder gezellige ambiance kunnen zijn wat oudere gasten genieten van een heerlijke en gevarieerde dag.

Gezellige zithoeken in de Graaf

Gezellige zithoeken in de Graaf

 

 

 

 

 

Op 15 mei a.s. is het weer zover. Een ouderenmiddag met muzikale optredens, lekkernijen, bingo en een verloting.

 

 

Het dagje uit is als volgt samengesteld:

Programma

10:30    Zaal open;

11:00    Koffie met een traktatie;

11:15    Opening met een welkomstwoordje;

11:30    Bingo;

12:00    Warme maaltijd;

13:30    Voortzetting bingo;

14:00    Optreden Swinging 2;

14:35    Drankje en een hapje;

14:50    Verloting;

15:15    Tweede optreden van Swinging 2;

16:00    Sluiting van de dag met een afscheidswoordje

Swinging 2

Swinging 2

Swinging 2

Swinging 2″ wordt, sinds de oprichting in 1991, gevormd door zanger Jeroen & zangeres Miranda Jonkers uit het gezellige Brabantse Roosendaal. Met hun gevarieerde en bijzonder uitgebreide repertoire zijn zij gespecialiseerd in het verzorgen van een ouderwets gezellige middag of avond en een bijpassend geluidsvolume !

 

Deelnemen?

Deze uiterst sfeervolle dag is een feest voor ouderen die niet te vaak meer in de gelegenheid zijn om eens uit te gaan op een manier die zij leuk vinden en bij hen past. Wellicht een idee om het deelnemen aan een Ouderendag in de Graaf van Haamstede als presentje aan te bieden? Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Deze bedragen slechts € 19,75.

Voor deelname kunt u zich tot uiterlijk 8 mei opgeven. Dat kan via een telefonische afspraak: 0111 23 26 11 op via een e-mail, info@graafvanhaamstede.nl  aan de Graaf van Haamstede.

De Graaf van Haamstede

Noordstraat 25 – 27

4328 AJ Burgh-Haamstede