Kom jij je eigen kunstwerk maken in het Stadhuismuseum Zierikzee? Deze herfstvakantie kun je in het Stadhuismuseum aan de slag. Er zijn twee verschillende activiteiten. Je op iedere dag tijdens de herfstvakantie je eigen ‘magisch realistische kunstwerk’ komen maken. Op 16 en 19 oktober kan je ook je eigen mozaïek komen maken tijdens een workshop.

58003-300-180

Workshop mozaïeken voor kinderen

 Op 16 en 19 oktober om 13.30 uur geeft beeldend kunstenaar Kris van der Werve een workshop abstracte mozaïeken in het Stadhuismuseum Zierikzee. Onder begeleiding bezoek je eerst de tentoonstelling van Theo Voorzaat. Daar kies je zijn mooiste schilderij uit en maakt hier een ‘ruimtelijke Theo Voorzaat’ mozaïek van. Uiteraard mag je je kunstwerkje mee naar huis nemen om het als een soort schilderijtje op te hangen.

Kom je ook?

Kom je ook?

 

 

De workshop duurt 1,5 uur en is voor kinderen vanaf 7 jaar. De kosten zijn € 7,50. Er is plaats voor maximaal 20 kinderen per keer: meld je wel van tevoren even aan bij het Stadhuismuseum via info@stadhuismuseum.nl.

 

Je eigen ‘magisch realistische kunstwerk’

Je gaat aan het werk alsof je de internationaal bekende kunstenaar Theo Voorzaat bent. Zijn werk hangt op dit moment in het museum. Theo komt uit Dreischor, vlakbij Zierikzee. Hij maakt mooie maar een beetje aparte schilderijen, magisch realistische schilderijen noemt hij dat. Er zit bijvoorbeeld vaak een grote of kleine bol in zijn schilderijen. Jij kan nu ook aan de slag met die bollen en gaat naar huis met je eigen ‘magisch realistisch kunstwerk’. Tijdens de openingstijden van het Stadhuismuseum kan je op ieder moment aan de slag.

Kun jij je eigen fantasieprent mken?

Kun jij je eigen fantasieprent maken?

 

 

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen deze zelfstandig doen. Jongere kinderen zijn ook welkom maar dan wel onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden is niet nodig. De kosten bedragen € 5,- per kind.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website.

Je vindt het museum aan Meelstraat 6-8 in Zierikzee.