Na het succes van vorige jaren organiseert stichting GraauwRock dit jaar wederom het Oktoberfest op vrijdag 18 oktober en de Herfstparty XXL op zaterdag 19 oktober te Graauw.
Aan het concept van voorgaande edities is weinig gewijzigd zo is er wederom gekozen voor twee verschillend ingerichte dagen.

Een tent vol ambiance

Het Oktoberfest wordt gehouden op de voetbalvelden van vv Graauw. In een passend ingerichte tent, voorzien van banieren en guirlandes, en met livemuziek van één van de beste Nederlandse Oktoberfest partybands “Zugabe”.
Tussen de optredens van Zugabe op vrijdagavond heeft de stichting een beroep kunnen doen op “Sjores Ambrasband” uit Hulst en “DJ Eric”.

Tevens zal Zugabe samen met DJ Eric ook de seniorenmiddag verzorgen op vrijdag 18 oktober waar 55 plussers kunnen genieten van de muziek en de typische sfeer van het Oktoberfest. De bezoekers zitten aan lange tafels en banken en aan tafel wordt eten en drinken geserveerd in traditionele klederdracht. De entree voor die middag is gratis !!

Het Oktoberfest middagprogramma voor 55 plussers is van 15:00 tot 17:00 uur.

Het avondprogramma begint om 20.00 uur tot 01:00 uur.

Serveersters in passende kledij – Foto Kristel Merckx

Op zaterdag 19 oktober opent de regionale band “The Brightt” de Herfstparty XXL. Aan hen de uitdaging om hun enthousiasme over te brengen op het publiek.

Hierna is het de beurt aan “The Hillbilly Moonshiners” om bekende nummers van toen en nu uit de speakers te laten knallen. Die nummers worden dan wel overgoten met een flinke Bluegrass dressing. Bekend van festivals als Sziget , Paaspop, Zwarte Cross en Dauwpop gaan ze nu hun best doen om de feesttent in Graauw op zijn kop te zetten.

 

Herfstparty, party zoals party bedoeld is

 

De avond wordt ook dit jaar weer afgesloten door “The Dirty Daddies”.

The Dirty Daddies

In sneltreinvaart wordt een salvo van bekende hits met een hoog meeblergehalte op je afgevuurd. Een optreden dat uit zijn voegen barst van de energie en muzikaliteit.

Voor meer info over voorverkoop, kaarten en prijzen kijk hier www.oktoberfestgraauw.nl