Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) 2020 zal de Nederlandse topband DI-RECT in hun twintig jarig bestaan het publiek tijdens de 19e editie van GraauwRock entertainen.


Stichting GraauwRock had al enkele jaren zijn oog laten vallen op de niet meer uit de NL popscene weg te denken band en is dan ook uitermate tevreden dat het voor editie 2020 gelukt is !

Van een tikkie opgeschoten rotjochies naar een toffe, hedendaagse rockband: dat is toch wel het parcours van DI-RECT geweest. De groep uit Den Haag viert in 2020 dat ze twintig jaar bestaan. Ze doen dat met twee nagenoeg uitverkochte shows in Ahoy, maar komen daarvoor nog even het land opnieuw op zijn kop zetten – met dus een passage GraauwRock. De laatste plaat ‘Devil Don’t Care’ combineert rock met hedendaagse pop en soul op een manier die verrassend fris is.

DI-RECT -foto-ANP

 

De verdere line up voor GraauwRock volgt op korte termijn. Wat we wel al kunnen verklappen is dat de winnaar van de Zeeuwse muziekcompetitie Steenworp GraauwRock 2020 zal openen! Hiermee willen we jong muzikaal talent uit Zeeuws-Vlaanderen steunen.

 

 

Kaarten voor GraauwRock en GraauwRock for specials zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar via de website en bij Plus Kloosterzande, Max Korting Hulst en Tankstation Totté Graauw.

Van verdere ontwikkelingen houden we u op de hoogte. Blijf ons dus volgen.