Hoera! Een logeerpartijtje! Jet mag vanavond bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten is de pret voorbij….

Pip en Jet maken een plannetje. Ze spreken af om de hele nacht wakker te blijven. Want als je slaapt mis je misschien wel allerlei spannende avonturen! Maar hoe blijf je nou wakker als je toch best een beetje moe bent? Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelf bedachte verhalen.

Barbara de Wit en Saskia Egberts

Barbara de Wit en Saskia Egberts

Lukt het Pip en Jet de hele nacht wakker te blijven?

 

Nog lang niet naar bed is een vrolijke interactieve voorstelling vol fantasie en pakkende liedjes. Een geweldige voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Niet te lang zodat het gaat vervelen, niet te kort zodat er later gezegd wordt dat de tijdsduur van ongeveer 50 minuten niet de moeite waard was om de deur uit te gaan.

De cast staat garant voor juiste balans.

Barbara de Wit

Barbara de Wit

 

 

Jet

 

De rol van Jet wordt gespeeld door Barbara de Wit. Barbara studeerde aan de Frank Sanders Academie voor Musicaltheater in Amsterdam. Zij speelde mee in musicals als ‘Pippin’ en ‘Hair’. Deed een solotoer met het programma ‘Betty for President’. In Antwerpen had ze een rol in ‘Mama Mia’.

 

Pip

Saskia Egberts

Saskia Egberts

Pip is de rol van Saskia Egberts. Saskia begon haar carrière als violiste. Na het afronden van de vooropleiding aan het conservatorium ging ook zij studeren bij Frank Sanders. Na het met succes afronden van haar opleiding is zij met plezier aan het werk als violiste/zangeres en actrice. Saskia was o.a. te zien tijdens de Parade met de voorstelling ‘Einde oefening’. Ze trad op in de nieuwe Nederlandse musical ‘Straf’ en trok door het land met de door haarzelf ontwikkelde muziektheatervoorstellingen ‘Zand Erover’ en ‘Het is vandaag een droevige dag’.

Ook trad zij van 2014 tot 2017 op in Nederland, Vlaanderen en Duitsland als violiste en zangeres in de optredens van Herman van Veen.

 

Robin Scherpen

Robin Scherpen

 

 

Robin

Robin Scherpen is de gitarist-componist van ‘Nog lang niet naar bed’. Na zijn opleiding onderwijs assistent muziek, toog hij naar Zwolle waar hij aan het conservatorium afstudeerde als Klassiek Gitarist. Hij vervolgde zijn opleiding tijdens masterclasses bij o.a. Manuel Barrueco, Thomas Mueller-Pering en anderen.

Tijdens de masters ontdekte hij dat hij eigenlijk geen specifiek klassiek gitarist wilde zijn, maar een gitarist die onder andere ook klassiek speelt. Ook hij speelde tussen 2014 en 2017 met Herman van Veen. Naast zijn bijdrage een ‘Nog lang niet naar bed’ speelt en zingt Robin in de kindervoorstelling ‘Lot’ is houdt hij zich bezig met het componeren van schrijven van eigen muziek, gedichten en theaterteksten.

U ziet, een gezelschap dat staat voor ervaring en hoge kwaliteit en een ideale dag uit met uw kinderen. Voor een impressie, kijk hier.

De voorstelling vindt plaats op 24 februari in het prachtige Ledeltheater in Oostburg (Zeeuws-Vlaanderen) De aanvang is 14:00 uur.

DOEN!!!