Eind januari 2018 is het weer zover. Dan is Sportcentrum Westerschouwen in Burgh-Haamstede de plaats om het gezelligste feest op Schouwen-Duiveland te vieren.

 

Op donderdag 25 januari wordt afgetrapt met ‘Goud van Oud’. Voor het oudere publiek om terug te gaan in de tijd. Ouderen van over het hele eiland worden per bus opgehaald bij diverse zorgcentra. Zij krijgen vervolgens een geheel verzorgde dag met gratis eten en drinken en artiesten die landelijke bekendheid genieten.

Het beeldmerk

Het beeldmerk

Vrijdag 26 januari van 18:30 tot 22:30 is gereserveerd voor ‘Teenagers go Aemstie Alive’. Het programma is samengesteld in samenwerking tussen het Aemstie Alive jongerenbestuur en de leerlingenraad van Pontes Pieter Zeeman. De avond wordt gevuld met workshops, demonstraties en activiteiten in twee hallen.

Lil' Kleine

Lil’ Kleine

Op deze non-alcoholic party wordt het element muziek natuurlijk niet vergeten. Er zijn optredens van onder meer Lil’ Kleine en SBMG.

Bezoekers kunnen gebruik maken van ‘door-to-door’ busvervoer vanuit elke woonkern op Schouwen-Duiveland, in combinatie met twee gratis tickets. Deze zijn vanaf nu te bestellen via de website.

 

Op zaterdag 27 januari is er van 13:00 tot 16:15 de oer gezellige ‘Kidsparty’. Deze is voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar. Daarna is er een ‘Meet and Greet’ met hun helden van die middag. Het einde wordt verwacht omstreeks 15:00 uur.

SBMG

SBMG

In de avond barst het grote feest los. HET feest voor jong en oud. Er zijn optreden van diverse artiesten, waaronder Miss Montreal en The Dirty Daddies. Een knalavond gegarandeerd.

Een voorproefje van de Dirty Daddies vindt u hier.

 

 

 

 

Stichting Aemstie Alive organiseert het meerdaagse festival Aemstie Alive en probeert daarmee binnen verschillende doelgroepen en hun budget de sociale cohesie en interactie te vergroten op Schouwen-Duiveland.
We hebben ons het doel gesteld een laagdrempelig meerdaags evenement te organiseren voor en door elke doelgroep van Schouwen-Duiveland.

Miss Montreal

Miss Montreal

Kom op een van deze dagen naar Haamstede en geniet mee van het heel gevarieerde aanbod.

Bron en meer info vind u hier.