Elk jaar zijn er zes tolvrije dagen voor de Westerscheldetunnel. Op 26 januari is het weer zover. Een ideale gelegenheid om eens te gaan snuffelen aan de andere kant van het water.

Je kunt bijvoorbeeld op visite gaan bij familie maar u kunt natuurlijk ook de Winter Mark op 26 en 27 januari in Terneuzen gaan bezoeken. Is dat leuk? Wij denken van wel!

Centrum van de stad

De Winter Markt vindt plaats in grote tent op de Markt. Deze overdekte markt zit weer boordevol gezelligheid en sfeer.

Op zaterdag bent u welkom van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. De horeca op de markt zorgt voor extra ambiance.

Veelzijdig

In de tent vindt u tal van kramen met voor ieder wat wils te vinden is. Stands met zelfgemaakte en ambachtelijke of ambachtelijke producten. Maar ook kramen met drankjes en hippe foods. Uiteraard worden ze allemaal bemand door enthousiaste en gastvrije medewerkers.

U kunt hier onder andere snuffelen in de producten van sieraden, decoratieartikelen, glas in lood, Zeeuwse bieren en vers gebakken stroopwafels.

Verse, nog warme stroopwafels

Verse, nog warme stroopwafels

Buiten de tent staan nog een vijftal kleine kramen, variërend van kermisachtig tot pizza.

Prijzenfestival

Naast de gewone gezelligheid en sfeer van de Winter Markt, vindt er natuurlijk ook nog de uitreiking van de prijzen van het prijzenfestival plaats. Als je de afgelopen tijd een keertje gewinkeld hebt in Terneuzen, heb je vast wel ergens een wedstrijd-ticket gekregen, waarmee je kon deelnemen aan het prijzenfestival. Het prijzenfestival liep van 8 december 2018 tot en met 6 januari 2019 en meer dan zestig ondernemers deden mee. Aangezien er zoveel ondernemers waren, waren er natuurlijk ook een heleboel tickets! Hierdoor word jouw winkans alleen maar groter, want hoe meer tickets je gespaard hebt, hoe meer kans op die fantastische prijzen.

Extra grote suikerspinnen

Extra grote suikerspinnen

De prijzen

Aangezien het niet zomaar een win-actie is, maar een heus prijzenfestival, zijn er natuurlijk ook meerdere prijzen te winnen. Zo is er een grote prijzenpot met een paar erg dure en grote prijzen, maar zijn er daarnaast natuurlijk ook allerlei kleinere prijzen te winnen. Om maar al een voorproefje te geven van wat er allemaal weggegeven wordt op de Winter Markt, zijn hier enkele prijzen uit de grote prijzenpot: Die prijzen zijn maar liefst een Yakiniku grill, compleet met accessoires, een Stad Terneuzen fiers, een TV of een reischeque,

Parkeren

Kom je naar de Winter Markt met de auto? Geen probleem! De parkeergarages zijn open en er kan gewoon geparkeerd worden. Ook is het elke zondag gratis bovengronds parkeren, dus dat is de zondag van de Winter Markt natuurlijk niet anders. Daarbij is het zondag óók nog eens Koopzondag. Je treft het dus driemaal!

 

Voor meer informatie kijk even op de website.

Voor rechtstreeks contact, stuur even een berichtje naar info@stadterneuzen.nl