Vanaf 3 juli vangen de Zomermarkten in Brouwerhaven weer aan. Tien weken lang, op 4 september is de laatste,  is er van alles te koop.

Affiche

Affiche

Al 25 jaar is de Zomermarkt in Brouwershaven een begrip. De markt stelt vanaf 10:00 uur haar kramen open, die allemaal staan gegroepeerd rond het beeld van de beroemde Jacob Cats. Om 17:00 uur gaat de boel op slot.

Jacob Cats

Jacob Cats

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn tal van kramen met verschillende artikelen variërend van boeken tot streekproducten. Daar ligt vast wel iets van uw gading tussen. Kinderen kunnen joelen en gillen terwijl ze met een rotvaart door de lucht vliegen in een authentieke zweefmolen.

Tijdens de Zomermarkten rijdt er een boemeltreintje tussen Brouwershaven en Den Osse, een aangenaam kustritje van ongeveer 5 km. op en neer.

Flyer

Flyer

Bent u toch in Brouwershaven, maak dan eens een stadswandeling door het historische centrum, al of niet met gids. In principe is een stadswandeling op elke gewenste dag en tijdstip mogelijk. Echter, elke wandeling is op aanvraag. In overleg is een verkorte of verlengde wandeling ook mogelijk. Dat zal uw bezoek aan Brouwershaven pas echt af maken. De wandeling duurt ongeveer een uur. Voor meer informatie hierover: groepen@vvvzeeland.nl of bel even: 0118 56 91 77

Goede koopjes en veel plezier toegewenst in historisch Brouwershaven