Zeeuwse Wijnhoeve De Kleine Schorre organiseert ‘Druif-Thru’ op 31 juli 2020

Voor wie gek is op de culinaire creaties uit Zeeland heeft Wijnhoeve De Kleine Schorre uit het Zeeuwse Dreischor een leuk initiatief: de Grote Schorre-Box. Een grote mand vol met culinaire heerlijkheden van Zeeuwse producenten waarmee iedereen Zeeland in huis kan halen. De Grote Schorre-Box kan nog tot 15 juli besteld worden via de website en vervolgens op 31 juli 2020 via een heuse ‘Druif-Thru’ in Dreischor op Schouwen-Duiveland opgehaald worden.

Een prachtig pakket met een breed assortiment

Alternatief voor het Zeeuws Wijnfeest

Normaal gesproken organiseert Wijnhoeve De Kleine Schorre het eerste weekend van augustus het Zeeuws Wijnfeest waar niet alleen de wijnen van de wijnhoeve centraal staan, maar ook andere Zeeuwse producenten hun producten aan de gasten laten zien en proeven. Dit jaar zijn daar echter vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus alternatieven voor bedacht en dat zijn de Grote Schorre-Box en de ‘Druif-Thru’. Op deze manier kan iedereen dit jaar toch genieten van culinair Zeeland.

Delicatesse van de Schouwse Palingroker

De Grote Schorre-Box: een mand vol lekkers uit Zeeland

De box is voor 2 tot 4 personen en bestaat uit een rijk assortiment producten van Zeeuwse bodem: twee topwijnen van Wijnhoeve De Kleine Schorre, oesters van de Oesterij, bier van Bierbrouwerij Vermeersen, kaas van kaasboerderij De Stolpe, stoofvlees van Vleesboerderij Boot, frieten van Westhoeve aardappelen, mosselen van Neeltje Jans, gerookte paling van De Schouwse Palingroker, poffertjes van Poffers aan Zee, vers brood van Bakkerij Spelt, koffie van De Zeeuwse Branding en een Zeeuwse Knop-Sjabloon van Anovi. Kers op de taart is een zakje van de nieuwste culinaire producent in Zeeland: het ambachtelijk zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute. Veel van de producten in de box hebben ook het keurmerk Zeker Zeeuws Streekproduct; de Grote Schorre-Box laat je dus kennismaken met het beste van culinair Zeeland. De box kost €100 en is slechts in beperkte oplage beschikbaar.

Zakje Puur Zeeuws Zout

De verschillende producten in de box zijn al heerlijk op zichzelf, maar kunnen nog beter smaken in combinatie met elkaar. Daarom is een mooie receptenkaart die exclusief door het Proeflokaal van De Kleine Schorre is samengesteld ook onderdeel van deze box. Om het saamhorigheid- en gezelligheidsgevoel van het Zeeuws Wijnfeest ook digitaal te laten weerklinken wordt iedereen uitgenodigd om op 1 augustus een video te maken waarin het (wijn)glas geheven wordt op het evenement en deze om 20.00 uur te delen op social media.

ClinicCowns in actie

Steun het goede doel

Ieder jaar kiest Wijnhoeve De Kleine Schorre ook een goed doel uit dat profiteert van opbrengsten van het Wijnfeest. Dat is dit jaar niet anders. In 2020 gaat van iedere verkochte Grote Schorre-Box €5 naar Clini Clowns. Wijnhoeve De Kleine Schorre wil daarmee een goed doel dat een breed draagvlak heeft binnen de samenleving steunen.

Zeeuws Wijnfeest in 2021

Smaakt de Grote Schorre-box naar meer? Wijnhoeve De Kleine Schorre is van plan om in 2021 het Zeeuws Wijnfeest weer op grootse wijze voort te zetten. De evenementen die voor dit jaar in de agenda stonden zijn naar 30 en 31 juli 2021 verplaatst. Tijdens dat weekend kan er in Dreischor genoten worden van een letterlijke ‘high wine’, want in samenwerking met Dinner in de Sky kan er op 50 meter hoogte geproefd worden van Zeeuwse wijnen en andere lekkernijen.

Wijnhoeve de Kleine Schorre
Zuiddijk 4
4315 PA Dreischor

0111 – 40 15 50

Voor meer info, kijk op de website

: