Enige jaren geleden kwam Remco Markus naar Bruinisse. Hij was al ruim 15 jaar werkzaam in het familiebedrijf in Dirksland. Maar hij wilde meer zijn als alleen maar monteur. Hij streefde het zelfstandig ondernemerschap na. Een eigen garage!

Als Garage Markus ging Remco samen met zijn vrouw Jade aan de slag in Bruinisse om een zogenoemde allround garage op te zetten. Hier kan men terecht voor onderhoud en alle reparaties aan elke auto, banden en aircoservice ongeacht het merk. Ook voor de jaarlijkse APK Keuring kon Remco instaan. Hij is immers gecertificeerd keurmeester.

 

In de loop van een paar jaar is er veel veranderd. Garage Markus werd officieel BOVAG Garage.

 

Op 1 januari van dit jaar sloot hij zich aan bij Autofirst, een netwerk van onafhankelijke garagehouders dat regelmatig expertise uitwisselt en door centrale inkoop, goedkoper en sneller kan werken. Maar ook service verleend mocht u onderweg in problemen komen. Remco zag de voordelen van een dergelijk samenwerkingsverband. Garage Markus kreeg de toevoeging Autofirst Garage.

 

Daarvoor was een flinke verbouwing nodig, maar het resultaat mag er zijn. Een garage die aan de modernste eisen voldoet. Maar ook beschikt over een voorraad occasions die de toets van betrouwbaarheid en met BOVAG garantie op u staat te wachten.

Om hun totaal nieuwe opzet met u te vieren houdt AutoFirst Garage Markus op zaterdag 5 oktober een open dag.

Van 12:00 tot 16:00 bent u welkom voor uitleg, rondkijken en een hapje en een drankje. Daarbij mogen echte Bruse mosselen natuurlijk niet ontbreken. Voor de kleintjes is het Zeeuws IJsmeisje aanwezig.

Mosselen, altijd een tracta

 

En neem gerust de kinderen mee. Voor kids tot en met 12 jaar is er de unieke ‘Kleine Voetjes Route’. Er is een speciale garageroute uitgezet waarbij de monteurs hen rondleiden, uitleg geven en kleine dingen laten doen. En na afloop ligt er een heus diploma assistent automonteur op hen te wachten.

 

 

Wat houdt u tegen om een gezellige oktobermiddag te beleven bij AutoFirst Garage Markus? Niets toch!  Kom met uw toekomstige medewerker techniek kijken, beleven, kletsen en smullen.

 

Nijverheidsweg 1

4311 RT Bruinisse

0111 48 19 93

www.autofirst-garagemarcus.nl