Op 5, 6 en 7 juni 2020 vindt de 11e editie van VESTROCK plaats. VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen).

Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden.

Vestrock heeft inmiddels zij n sporen verdiend. Het festival werd tien keer genomineerd voor een European Festival Award en staat in de Top 10 van de beste European Boutique Festvals.

Wie kan zeggen over een eigen bier te beschikken

 

VESTROCK 2020 brengt je wederom het ultieme weekend weg met meer dan 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties op en rondom het eiland. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering aan waarin ook de jongere bezoeker een echte festivalervaring mee kan maken. Krijg de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Hiernaast heb je de beschikking tot een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND, alsook een geweldige camping.

 

 

De line-up voor dit jaar begint aardig gestalte te krijgen. Onlangs werden nieuwe namen toegevoegd.

Danny Vera behoeft in Zeeland geen introductie. De zanger uit Middelburg had in 2019 een geweldige hit met ’Rollercoaster’. Een song die uit het niets belande op de vierde plaats van de Top 2000.

 

 

Daarnaast wist de organisatie de Ierse Gavin Wigglesworth die onder de artiestennaam Gavin James aan te rekken. Deze singer-songwriter uit Dublin werd vooral bekend met gevoelsvolle nummers als ‘The book of Love’ en ‘Tired’.

Ook werden het DJ-duo Lucas & Steve, Rapper Doppebwoy en de Likt vastgelegd. Deze laatste staat bekend om hun aanstekelijke mix van hiphop en Rotterdamse humor.

Verder zullen o.a. Within Temptation, Snelle & liveband, Suzan en Freek, Kris Kross Amsterdam, Noordkaap, Starsailor en de Nederlandse Maan acte de présence geven.

 

Maan

 

Kortom, de organisatie staat weer garant voor een top editie. Wilt u verder op de hoogte blijven of kaarten bestellen? Dat kan door je te abonneren op de nieuwsbrief en via de website van Vestrock.