Op 8 & 9 juli 2017 kunt u heerlijk genieten op de Zeeuwse Zomerfair. Beleef het Zeeuwse platteland op de rustieke buitenplaats Hof van Renesse. Het wordt een sfeervolle belevenis met een grote verscheidenheid van maar liefst 140 standhouders.

Aankondiging

Na de eerste twee succesvolle fairs eind jaren ’90 en de zeer geslaagde, succesvolle Farm, Food & Vintage Fair in 2016 met ruim 5.000 bezoekers, staat er ook voor 2017 weer een nieuwe grote, uitgebreide en echt unieke editie gepland.

De Zeeuwse Zomer Fair heeft thema’s die los van elkaar staan, maar naadloos op elkaar aan sluiten. De een wat nostalgischer, de ander wat stoerder, hipper en eigentijdser. Kom heerlijk snuffelen, proeven, gezellig rondstruinen en beleef het Zeeuwse platteland.

Da's pas smullen

Da’s pas smullen

De boerenhoeve, Hof van Renesse, staat dit weekend geheel in het teken van decoratief en creatief wonen, antiek & brocante (vintage), fashion en delicatessen. Er zijn veel standhouders met landelijke en stoere collecties ‘home & garden’ artikelen. Een aantal brocanteurs bieden hun schatten en vondsten te koop in de gezellige pagodetenten.

'T Brocantje Lizette

‘T Brocantje Lizette

Ook zijn er veel authentieke exposanten, die in de stands hun ambachtelijk gemaakte producten of vakmanschap aanbieden. Daarnaast zijn er ook heerlijke delicatessen en lokale lekkernijen, rondom de theeschenkerij en de Zeeuwse Borrelbar.

Er worden workshops gehouden. Hier kunt u, om maar een greep te doen, fraaie papieren rozen maken met Roos en Kleurig. Of u volgt het proces van Raku stoken. Hierbij ontstaan door een eeuwenoude Japanse techniek een heel bijzondere vorm van keramiek.

Roos en kleurig

Roos en kleurig

Natuurlijk kunt u vers gerookte paling smullen. Of getuige zijn van de edelsmeedkunst van Esmeralda’s Sierraden Atelier. We moeten ophouden anders doen we andere exposanten en deelnemers te kort.

Zilveren Clematus van Esmeralda

Zilveren hibiscus van Esmeralda

Ook deze deelnemer stellen we graag even aan u voor. Beeldend kunstenaar Pietra Piet die zich in haar Amsterdamse atelier met acryl, potlood en pastel voor haar zo kenmerkende kleurrijke schilderijen maakt waarin vrolijkheid, humor en spontaniteit door een eigenzinnige benadering tot uitdrukking komt.

Pietra Piet in haar atelier

Pietra Piet in haar atelier

Lekker shoppen, heerlijk eten, leuke standhouders, zomers Zeeland! Dan op naar Renesse!

Voor een impressie van verleden jaar, kijk hier.

De openingstijden van de fair zijn van zaterdag en zondag, 8 en 9 juli, van 10:00 tot 18:00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 5,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee naar binnen.

Warme pannekoeken voor de kids

Warme pannenkoeken voor de kids

Hof van Renesse ligt aan de Lokkershofweg 4-6 te Noordwelle.

Telefonisch te bereiken via 0111 46 23 47 of e-mail naar info@hofvanrenesse.nl