Ruim 120 kramen, 40 foodtrucks, meer dan 10.000 bezoekers en de thema’s brocante, Dickens en food op vrijdag 8 en zaterdag 9 december in de binnenstad van Goes.

De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt.

Levende muziek maakt alles levendig

Levende muziek maakt alles levendig

De kerstmarkt slingert door de mooiste straten en pleinen. Rondom de Grote Kerk staan foodtrucks en in de Grote Kerk en op het Weeshuisplein, de Kreukelmarkt, het Schuttershof, Keizersdijk en in de Korte Kerkstraat staan tientallen leuke kramen.

Smullen bij de foodtrucks

De organisatoren van het succesvolle festival ‘De Veste’, doen dit nog eens over in winterse sferen met foodtrucks, live muziek en superleuke activiteiten. Dit wordt een knaller met shoppen, food, music, theater…. in X-mas style.

Vrijdagavond is de kerstshow van BodyAction Goes te zien op het hoofdpodium tussen de foodtrucks in de Singelstraat. Op zaterdag zal daar het Monuta kerstconcert plaatsvinden met koor A58

Terug in de tijd

Neem de tijd om te shoppen

Neem de tijd om te shoppen

Musical-Vrienden, toneelvereniging Heer Hendrik en het Bavo koor verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met Kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte Kersttafel waar iedereen aan kan schuiven voor het Kerstdiner.

 

Ook zijn er muzikale optredens van showkorps Jonge Krachtpopkoor Xstreamdweilband Hoezo en “Mensen aan de Schelde” Op vrijdag is er een Oldtimer show op de Grote Markt

Waar staat wat...

Waar staat wat…

Rondleiding

Onder leiding van de enthousiaste gidsen van ’t Gilde de Bevelanden kunt u zaterdag om 14.00 uur deelnemen aan rondleidingen door het hart van Goes met zijn historische panden. De rondleidingen zijn gratis en starten vanaf het VVV kantoor aan de Singelstraat 11 in Goes.

U kunt de kerstmarkt in Goes bezoeken op vrijdag 8 december van 16:00 tot 23:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. De foodtrucks blijven op zaterdag staan tot 21:00 uur

Bekijk het volledige programma in de Winterkrant; een krant boordevol activiteiten en evenementen!

Je kunt ons nu ook volgen op Facebook

Bron: Goes is Goes – Foto’s Marieke Lodder