Lifestyle of levensstijl is een vlag die de lading niet helemaal dekt. Lifestyle is een van oorsprong door slimme marketeers bedachte term. Daarmee wilden zij bepaalde manieren van leven promoten, bijna opdringen om levensstijlen en alles wat daarbij hoort te stimuleren.

Tegenwoordig zijn we zover dat we gelukkig zelf wel in staat zijn, onze eigen manier van leven te bepalen.

Lifestyle

Toch is het bepalen van een eigen lifestyle, vooral voor jongere mensen, nog vaak een probleem. Hoe wil ik mijn leven inrichten? Met welke uiterlijkheden wil ik rekening houden? Welke stijlen spreken me aan? Welke merken sluiten daarop aan? Hoe richt ik mijn huis in?

Voor deze mensen, maar ook voor mensen die hun lifestyle al hebben bepaald, is een lifestylebeurs een leuk en goed evenement en een plaats om ideeën op te doen.

Exclusieve vissalade

Exclusieve vissalade

Food

Bij een bepaalde manier van leven hoort, net als voor alle mensen, ook voeding. Heb je gekozen voor een stijl van leven waarin je je op een bepaalde manier wilt manifesteren, dan ga je verder dan een kopje tomatensoep of zuurkool met rookworst van een bepaald merk. Ook daarin wil je je onderscheiden. Hoewel, vaak is het merk rookworst ook onbewust opgedrongen.

Verrassende mode

Verrassende mode

Luxe

Een lifestylebeurs zal dan misschien ook niet meteen als uitje worden uitgekozen door de gemiddelde Nederlander. Het blijft vaak beperkt voor mensen die hun keuze al hebben gemaakt en kiezen voor de goede dingen van het leven en wat exclusievere en luxe zaken nastreven. Ook is het een sociaal event waar gelijkgestemden elkaar treffen.

 

Lifestyle en Food worden vaak los van elkaar gezien. Daarom is een combinatie van beide, op één evenement heel bijzonder. FL Festival brengt Food en Lifestyle op een unieke manier samen. Voeg daarbij de liefde en aantrekkingskracht van schepen en jachten en u heeft een geweldig recept.

Een jacht voor u?

Een jacht voor u?

 

 

Festival

Op zaterdag 8 september wordt het Food en Lifestyle Festival voor de derde keer georganiseerd. De eerdere edities waren zo een succes dat het een terugkerend evenement op de kalender is geworden.

 

 

Fleur Verloo, de drijvende kracht achter Fleur Producties, en blogger bij ‘Eten in Bruinisse’ heeft er alle vertrouwen in dat deze derde editie nog beter en grootser van opzet zal zijn dan de eerdere edities.

Voor een terugblik op vorige editie, kijk even hier.

Programma

FL Festival is te bezoeken van 12:00 tot 00:00 uur.

Op het programma staan:

13:00 uur – Een lezing ‘Varen op zee’ van Yvonne Kuipers van Ocean Pride;

14:30 uur – Victoria Koblenko presenteert de Modeshow Magnifiek;

16:00 uur – Kookdemo door Kees Visser op een Cobb BBQ, welke wordt gepresenteerd door Esther Timmermans, bekend van ‘Gastvrijheid op Niveau’;

19:30 uur – Nightshow by Magnifiek

21:00 uur – Muzikaal optreden van Isabel Provoost. Deze jonge Middelburgse zangeres onderscheidde zich door zowel bij ‘The Voice Kids’ als bij ‘The Voice of Holland’ als tweede te eindigen.

Later brak ze definitief door met haar optreden tijdens Concert at Sea, samen met Bløf.

Deelnemers, makkelijk te vinden

Deelnemers, makkelijk te vinden

 

 

Net iets meer

 

FL Festival is niet zomaar een food festival. Alle hapjes die te verkrijgen zijn op het FL Festival zijn uniek in hun eigen soort. Van een twee Michelin sterren gerecht tot een echt Zeeuws frietje. En dat alles voor schappelijke prijzen. U kunt aanschuiven aan verschillende bars. Kids kunnen zich laten schminken, aquabal spelen en lachen met een clown terwijl u op de achtergrond geniet van fijne Ibiza lounge muziek.

 

 

 

Trots op het Zeeuwse Keurmerk

Trots op het Zeeuwsw Keurmerk

 

 

Deelnemers

 

 

Tussen de bedrijven door kunt u kennis maken met diverse deelnemers en hun specialiteiten.

 

 

 

Foods en Drinks worden verzorgd door:

Restaurant ‘de Kromme Watergang’;

Brasserie ‘Sailers Inn’;

Blend;

Oester en Soja Club;

Bij Petit;

Zilt-E;

Het Zeeuwse IJsmeisje;

Traiteur Dennis;

De Schouwse Palingroker;

Black and Bianco – wines & cocktails;

Skully Gin;

De Koffieboer.

Hier is het goed toeven

Hier is het goed toeven

Waar?

FL Festival vindt plaats op het terras van Brasserie Sailers Inn gelegen aan de jachthaven van Bruinisse. Sailers Inn is gevestigd in een voormalig industrieel pand op het puntje van de pier. Van hier heeft u een geweldig uitzicht over het Grevelingenmeer met zelfs zicht tot Herkingen.

De vroegere industriehal is geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een strak en modern, maar heel smaakvol restaurant met bijzonder comfortabele stoelen. Alleen dat is al een uitnodiging.

 

Vergeet daarom deze datum niet te noteren;

Zaterdag 8 september 2018

Van 12:00 uur tot middernacht

Sailers Inn – Jachthaven Bruinisse

De entree is gratis.

Voor meer actueel nieuws over Bruinisse, kijk een op de website Bru.nu.