Het Internationale Circus Bossle slaat zijn tenten binnenkort op in Wemeldinge en presenteert een gloednieuwe show. Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.

Nog steeds zijn de  gelukkige en goed verzorgde (huis)dieren een belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige paarden de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, ezels, alpaca’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Vertederende paardjes

Vertederende paardjes

 

 

 

 

 

Jongeleren, verheven tot kunst

Jongleren, verheven tot kunst

 

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan.

 

 

Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

Spectaculaire finale

Spectaculaire finale

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De grote tent

De grote tent

 

 

 

De grote circustent komt te staan op het terrein bij Hof Keizersweel aan de Hoogeweg 3 in Wemeldinge. Er zijn voorstellingen op zaterdag 9 juni om 15.00 uur, zondag 10 juni om 14.00 uur, woensdag 13 juni om 15.00 uur, vrijdag 15 juni om 17.30 uur, zaterdag 16 juni om 15.00 uur en op zondag 17 juni de laatste voorstelling om 14.00 uur. Meer informatie? Like de Facebookpagina van het circus, of kijk op de website.