Voor uw naam of product veel publiciteit genereren kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld door een advertentie in gedrukte media te plaatsen. Het is een idee. Maar de volgende dag ligt uw, vaak duurbetaalde, advertentie in de papiermand of worden er aardappelschillen in verpakt.

Huis-aan-huisbladen, welke en wat is het resultaat

Huis-aan-huisbladen, welke en wat is het resultaat

 

 

 

 

 

 

 

 

Een postercampagne langs de weg? Wordt te snel gepasseerd om goed te lezen, of er staat te veel tekst op. Misschien goed om snorren en baarden of brillen op te tekenen? En duur!!!

Dit blijft na een paar dagen over van uw Bill Boards

Dit blijft na een paar dagen over van uw Bill Boards

 

 

 

 

 

 

 

 

Zalig-Zeeland wil geen advertenties verkopen. Wij maken publiciteit voor u en uw bedrijf. Uw bericht wordt samen met u besproken en op een persoonlijke manier vormgegeven. Wij bedenken een aansprekende tekst. Het eindproduct wordt geplaatst en blijft zolang staan al u wilt.

 

 

Belangrijker nog, uw maandenlang doorlopende publiciteit is veel goedkoper dan tal van andere mogelijkheden.

U heeft uw huis te koop staan? U plaatst een advertentie in een huis-aan-huisblad of streekblad. U mag hopen dat iemand er naar kijkt.

Het zelfde huis wordt, rijk geïllustreerd en volledig beschreven op Zalig-Zeeland geplaatst en blijft daar staan tot het is verkocht. Voelt u het verschil?

Uw product is uniek en u wilt dat aan anderen laten weten. Kijk hier eens wat wij voor u kunnen doen. Valt u het onderscheid met een advertentie op?

 

Rinus Smalheer

 

 

Uiteraard wordt uw publiciteit voorzien van een link naar uw eigen website. De lezer van uw publiciteit wordt meteen bij u binnen gebracht.

Wat let u om eens over onze mogelijkheden te praten? U kunt uw euro maar een keer uitgeven. Kies dus voor de meest doeltreffende manier!

Neem contact met ons op via ons contactformulier, of pleeg even een belletje (0111 85 22 28). De mogelijkheden en prijzen zullen u verassen.