Medio 2020 is men voornemens het BRUSE VISSERIJREGISTER 2020 te publiceren. Dit is de opvolger van het Bruse Visserijregister 2016. Wat mag u van dit boek verwachten?

BRU 19

De uitgave bevat:
* Een overzicht van de mutaties van de laatste vier jaar.
* Een foto-overzicht van de samenstelling van de vloot op 1-7-2020
* Een register met familie / bedrijfsnamen gekoppeld aan de registraties in de periode 1911 tot 2020
* Vanaf de invoering van het eerste Nederlandse Visserijregister in 1911 ruim 450 mutaties binnen de Bruse       vissersvloot en voorzien van veel historische en actuele foto’s.

 

 

De kenmerkende B op de boeg

Dit register mag in geen enkele boekenkast  ontbreken van geïnteresseerden in de vissersvloot noch van liefhebbers van de historie van de visserij. Het naslagwerk geeft een fantastische en nauwkeurige kijk op de geschiedenis van wat ooit het belangrijkste mosseldorp van ons land was.

De samenstellers; Ineke Jumelet en Barend van Lange, zijn zeer nauwgezet te werk gegaan en hebben vooral veel aandacht besteed aan het historische deel.

De publicatie is een uitgave in eigen beheer, het omslag is soft cover en zal ongeveer 180-200 pagina’s bevatten voorzien van een groot aantal prachtige en vaak historische foto’s.

Deze vooraankondiging is bedoeld om de interesse te peilen want de oplage is bepalend voor de kostprijs. U kunt uw belangstelling kenbaar maken via een e-mail aan: bvlange@zeelandnet.nl.

Uw aanmelding verplicht u op dit moment tot niets. Ter zijner tijd wordt u geïnformeerd over de juiste verschijningsdatum en de exacte kostprijs. Dan kunt u ook uw definitieve bestelling plaatsen.