Tot het allerlaatste moment is er getracht om op een verantwoorde manier een 2020 editie te organiseren. Door de COVID-maatregelen van de overheid is ook de organisatie van Beachboom echter gedwongen om de editie van dit jaar te verplaatsen naar 2021.

Gezondheid voor alles

“Met pijn in ons hart, maar gezondheid gaat voor alles!” Organisator Jeroen Botty licht toe dat hij en zijn organisatie tot het uiterste zijn gegaan om de 2020 editie veilig en verantwoord doorgang te laten vinden. En onvergetelijk mooi en legendarisch met een ervaringen van vorig jaar stevig uitgebouwd. Binnen de huidige overheidsmaatregelen krijgen we het niet voor elkaar, ook niet later in het jaar. Zolang er geen vaccin is, komt er geen vergunning.”

Alle energie op 2021

Beachboom 2020 moest een onovertroffen editie te worden. Opnieuw een festival met drie areas, maar met méér zand, meer zeezicht en een zeer indrukwekkende line-up. “We waren zo vastberaden iedereen te overdonderen met deze editie! Helaas.” vult mede-organisator Martijn Stout aan. “We gaan nu al onze energie, ideeën en ambities stoppen in een onvergetelijke Beachboom in 2021. De datum hebben we al: 14 augustus 2021.”

Prachtige geschiedenis

Beachboom begon ooit als een bescheiden strandfeest en groeide in de loop der jaren uit tot een indrukwekkend, eendaags festival op de Brouwersdam. Zand, zee en zinderende beats bepalen nog altijd de ontspannen sfeer. Ook in de vorig jaar gekozen koers met een eigen area voor dance, 90’ies en party.

Bewaar je ticket !!!

Voor iedereen die een al ticket heeft, geldt de regeling ‘Bewaar je ticket’. Hiermee blijft het toegangsticket gewoon geldig. Meer informatie over de nieuwste ontwikkelingen rond de 2021-editie van het ultieme beachfestival wordt gepubliceerd op de website . Via haar sociale media kanalen kondigt de organisatie het laatste nieuws over de nieuwe editie aan.

Voor meer informatie?

Beachboom Festival

Jeroen Botty

t 06 52733104

jeroen@beachboom.com