Als je zoon of dochter de verjaardag gaat vieren brengt dat heel wat teweeg. Het huis moet worden versierd, Hoeveel vriendjes of vriendinnetjes mogen er op  het feestje komen? Het cadeautje moet worden gekocht. Snacks en limo in grote hoeveelheden worden ingekocht en als de jarige met een vredige glimlach in zijn bedje ligt, staan de ouders nog voor de grote schoonmaak.

De speurtocht door het museum met opa Geerard oplossen

 

 

 

Vaak wordt uitgeweken naar een plaats buiten de deur. Een pretpark is vaak de wens van de jarige. Zo’n pretpark ligt om de hoek terwijl veel mensen dat niet weten.

 

Resultaat van een uurtje knutselen

 

 

 

Brusea in Bruinisse kan een oplossing bieden. Vlak bij en ongekende mogelijkheden in het meest kindvriendelijke museum van onze provincie.

Samen verkleed in de bedstee

 

 

 

 

 

Voor groepen van tien kinderen (niet te strikt nemen) heeft Brusea een prachtig programma samengesteld. Niet strak gepland, maar bespreekbaar. Uw kroost kan een helemaal op hun leeftijdsgroep afgestemde speurtocht maken door het museum. Leuk en nog leerzaam ook.

 

 

Bolus bakken met opa Piet

 

 

Op de zolder kunnen ze met schelpen hun eigen kunststukjes maken. En daarna trots als een pauw hun cadeautje voor mama mee naar huis nemen.

Of verkleed en wel foto’s maken in een bedstee van meer dan 100 jaar oud.

Een spannende film kijken

 

 

 

Film kijken op de bovenverdieping? Best mogelijk. Maar  het absolute hoogtepunt is toch wel, onder begeleiding, zelf bolussen bakken en bij een geslaagd experiment beloond worden met een heus diploma leerling bolusbakker.

 

 

U moet er wel even bijblijven voor het beste resultaat, maar een onvergetelijk avontuur voor uw mannen of vrouwen is het wel.

Zelfgebakken bolus, altijd lekkerder

 

 

Voor meer informatie en prijsopgaven kunt u contact opnemen met Willy Bout. info@brusea.nl

 

 

 

Alle foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door Joke Bot, waarvoor onze dank.