Op zaterdag 14 september gaat om 15:00 uur de eerste editie van Bruinisse Zilte Zeeuwse Zaligheden, kortweg BRUZZZ van start. Een leuk evenement waarbij u kennis kunt maken met mosselen, oesters, mesheften, zeewieren, kipproducten van Boer de Ronde, paling en tal van andere heerlijkheden die de Oosterschelde en lokale smikkelproducenten ons kunnen bieden.

Mossels steken – een kunst

 

Om 16:00 uur start een wedstrijd mossel (open)steken. Een delicaat kunstje waar handigheid bij geboden is. De deelname staat vrij voor iedereen met een beetje lef. Durft u het op te nemen tegen ervaren en nog meer onervaren deelnemers? Naast eeuwige roem ligt er een leuke prijs op de winnaar te wachten. Jupiler stelt maar liefst vier skybox tickets voor de eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Vitesse op 24 november 2019 ter beschikking.

Spanning en sensatie gegarandeerd

 

 

 

 

 

 

 

Mosselsteken moeilijk? Valt mee, kijk hier hoe het werkt.

Wilt u in aanmerking komen voor deze prijs? Schrijf u dan nu in voor deze uitdaging. Stuur een mailtje naar info@bruzzz.nl en ga voor eeuwige roem als winnaar van de eerste kampioen mossel steken van Bruzzz.

Doen, en doe je niet mee? Kom dan in ieder geval genieten van al het lekkers dat Bruinisse ons kan bieden en geniet later op de dag van verschillende optredens van livebands die van deze dag een echte feestdag maken.

Graag verwelkomt het Bruse Mosselgilde u op 14 september!