VEKABO, een goed idee

VEKABO, een goed idee

Wat weten u en uw kinderen van het leven op het platteland? Kent u de geur van vers gemaaid gras? Al eens wakker geworden door hanengekraai? Heeft uw kind al eens een koe gemolken?

Daar is tijdens uw vakantie iets aan te doen.

VEKABO is een organisatie waarbij ruim 1.100 bedrijven in binnen- en buitenland zich hebben verenigd en meer dan 1.400 verschillende locaties ter beschikking stellen. Zij zijn herkenbaar aan het bovenstaande logo.

Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer

In Zeeland zijn 23 kleinere campings aangesloten bij VEKABO. Deze accommodaties voldoen aan alle kwaliteits- en prijseisen. Ze zijn landelijk, karakteristiek en charmant. Uw gastvrouw of –heer zal alles in het werk stellen om uw vakantie of weekendje uit zo aangenaam mogelijk te maken.

In de onmiddellijke omgeving van de Zeeuwse VEKABO campings bevinden zich schitterende natuurgebieden. Bewegwijzerde routes leiden u langs de mooiste plekjes in het Zeeuwse land. Wilt u een strand-, bos- of cultuurvakantie? Er is altijd wel een accommodatie die uw wensen in vervulling kan doen gaan.

Kamperen op het platteland

Kamperen op het platteland

Kamperen op het platteland. Waar u kunt genieten van de rust en kunt luisteren naar stilte. Waar u van een goed boek kunt genieten terwijl uw kinderen kennis maken met dieren, graan, weide of fruit.

Het ultieme van wat het platteland kan bieden.

Voor meer informatie, kijk op: