Samen met Korenmolen d’Arke en Imkerij de Linderije uit Oostkapelle heeft Stichting Tuys een Oostkapels Ontdekpakketje ontwikkeld. Het plan lag er al een tijdje. Maar juist in deze tijd waarin we in en rond het huis gebonden zijn, is het een leuke en bijzondere manier voor kinderen én volwassenen om de afwisselende natuur en cultuur van Oostkapelle te (her)ontdekken.

 

 

 

 

 

Bedoeld voor een interessant uitje of om thuis mee aan de slag te gaan tijdens de zomermaanden en tevens als steuntje in de rug naar lokale ondernemers. Voor iedereen die hier al lang woont, komt wonen, heeft gewoond, te gast is óf ergens anders woont en thuis nieuwsgierig is en wil ontdekken wat Oostkapelle te bieden heeft. Ook in het Duits verkrijgbaar.

 

 

Het Oostkapels Ontdekpakketje lente-zomer 2020 is een ontdek- en doepakketje met Oostkapelse (h)eerlijkheden en twee kortingsbonnen om iemand cadeau te doen of voor jezelf te houden. Bij ieder product hoort een ideeën- en informatiekaart.

Alles vertelt een eigen verhaal. Zie, hoor, proef, ruik, voel en ruik de zee, buitenplaatsen, het dorpshart en omliggende akkers van Oostkapelle.

 


De prijs per pakketje is € 14,95 en wordt gratis thuisbezorgd in Oostkapelle. Voor zelf ophalen of verzending worden afspraken gemaakt. Bestellen kan via Stichting Tuys: info@stichtingtuys.nl onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, mailadres en het aantal pakketjes. Meer info vindt u op de website.