Enige tijd geleden heeft VVV Zeeland een parelroute uitgezet. De routes zijn minutieus uitgezet en laten de wandelaar de mooiste plekjes van onze provincie zien. De Parelroutes  geven tal van aanwijzingen en nodigen uit tot een leuke zoektocht. Tijdens de zoektocht leer je hoe rijk Zeeland is aan geschiedenis, natuur en nog veel meer.

Zoeken en fotograferen

Zoeken en fotograferen

Aanvankelijk waren er 14 tochten opgenomen in de ketting van pareltjes.

Smalstad Brouwershaven heeft nu ook een plekje gekregen aan de parelketting van de VVV Zeeland. Het toeristenbureau heeft een 3,5 kilometer lange wandelroute door en langs de stad uitgezet.

ZeelandApp 

De wandeling is interactief en geschikt voor het hele gezin, legt directeur Eric van den Dobbelsteen uit. In combinatie met een app  op de smartphone plopt op verschillende ijkpunten een verhaal op over die locatie. De bedoeling is dat onderweg vragen worden beantwoord. Elk goed antwoord geeft een letter en die letters vormen aan het eind een woord.

Gewoon even Appen

Gewoon even Appen

 

 

Komt u voor een vakantie naar Zeeland, dan is de Parelroute beslist een aanrader voor een rustige, maar vooral leerrijke dag.