Schouwen-Duiveland is een eiland dat bol staat van historie en kunst. Maar wat ook bekend is om haar prachtige stranden, duinen en bloeiende akkers. Het is een feest om dit eiland te ontdekken. Dat kan. Bent u bekend met de Zeelandpas?   Dan is hier een mooi extraatje aan verbonden.

zeelandpas

 

Opstappen waar u wilt

Vanaf 22 april gaat de hop-on/hop-of bus rijden. De wat? Jawel, een sightseeing bus waarmee u het hele eiland kunt verkennen. U maakt, in een halve open landauer, een geweldige toer over Schouwen-Duiveland waarbij tal van attracties en bezienswaardigheden worden aangedaan.

Het slot Haamstede

Het slot Haamstede

U kunt tijdens de toer uitstappen waar u wilt om te bezichtigen dat, wat u leuk vindt. Dat kan Deltapark Neeltje Jans zijn, maar ook de historische haven van Zierikzee. Mogelijk vindt u het pittoreske Dreischor aantrekkelijk of wilt u naar het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het kan allemaal.

De Zuidhavenpoort van Zierikzee

De Zuidhavenpoort van Zierikzee

Gasten

Verblijft u als gast bij één van de leden van de Stichting Schouwen-DuivelandPas, dan kunt u op vertoon van de daar gekochte of verkregen ZeelandPas onbeperkt en gratis gebruik maken van de sightseeing bus.

Verblijft u niet bij één van de leden aangesloten bij de Stichting of bent u inwoners van Zeeland? Dan kunt u toch gebruik maken van deze attractie. Dan geldt het reguliere OV-tarief of u kunt gebruik maken van de gereduceerde combi-dagkaart voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen.

Vertrekpunten

Oosterscheldekering

Oosterscheldekering

De sightseeing toer start vanaf 22 april. Voor de route en de data van deze geweldige trip, kijk hier.De volledige dienstregeling en opstaphaltes kunt u hier vinden:

Geniet van deze aanbieding, profiteer van de ZeelandPas en zie Schouwen-Duiveland eens met  andere ogen.