Wij zoeken een Medewerker Online Marketing die medeverantwoordelijk wil zijn voor de toeristische marketing van Zeeland. Zodat VVV Zeeland haar rol – het voldoen aan de groeiende behoefte van gasten aan toeristische inspiratie en het bundelen en zichtbaar maken van het toeristisch aanbod van onze partners – optimaal vervult.

VVV Zeeland is een jonge groeiende destinatie marketing organisatie met de missie om iedereen Fan van Zeeland te maken. Met onze activiteiten en projecten willen we meer gasten naar Zeeland trekken en hun beleving vergroten. Dit doen we samen met ondernemers, overheden en diverse organisaties.

Uw paradijs op aarde?

Uw paradijs op aarde?

 

 

 

 

 

 

 

 

Ter versterking van de marketingafdeling zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke Medewerker Online Marketing (fulltime).

Jij zorgt ervoor dat onze digitale kanalen optimaal presteren. Hiervoor zet jij je analytisch vermogen en kennis van Google Analytics en Google Search Console volledig in. Je bent dol op cijfers en streeft altijd naar die nummer één positie in Google. Bij ons zit je letterlijk aan de knoppen. Je analyseert in Hotjar hoe de gebruikers zich op de website bewegen en voert dagelijks zelf wijzigingen door in de cms-systemen. Hierin werk je nauw samen met onze content redacteur die gespecialiseerd is in het schrijven van SEO-teksten. Alles om onze gebruikers de beste ervaring te geven en de conversie te verbeteren. Per kwartaal lever je een uitgebreide rapportage op met aanknopingspunten voor
verbeteringen op korte en langere termijn.

Ook ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van onze digitale kanalen. Je stuurt onze it-leveranciers aan en test elke verbetering nauwkeurig op alle bekende browsers en devices. Zonder jouw ‘GO’ gaan wij niet live. Je kent de systemen door en door. Het koppelen van data brengt jou niet in de war. Of dit nu via API, XML, CSV of RSS is. Online marketing is jouw passie en nieuwe ontwikkelingen en trends op digitaal gebied volg je op de voet en implementeer je als hier behoefte aan is.

Naast samenwerking binnen het marketingteam zul je ook veel contact hebben met onze afdelingen sales, inspiratiemanagement en projecten (digitale innovatie & routebureau) en extern met onze it-leveranciers.

Een gezellige werkplek

Een gezellige werkplek

 

 

 

Wij vragen je om je HBO denk- en werkniveau en werkervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur 2 jaar) volledig uit de kast te halen. De ambitie is groot, we willen grote stappen maken: professioneel, effectief en vernieuwend. We zijn benieuwd naar jouw aanpak en drive. Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid om te verbeteren, bent proactief en oplossingsgericht. Je legt makkelijk contact met anderen en bent servicegericht. Natuurlijk beheers je de Nederlandse taal uitstekend, ben je accuraat, kun je goed met deadlines omgaan en heb je kennis van Umbraco of andere cms-systemen en Photoshop. Ervaring in toerisme is een pré. Uiteraard ben je zelf al Fan van Zeeland!

Wij bieden je een droombaan in Domburg (op steenworp afstand van het strand!), inspirerende collega’s in een organisatie in beweging, elke maand een marktconform salaris en een fantastisch product om te vermarkten. Het betreft in beginsel een vacature voor 1 jaar. Verlenging behoort echter tot de mogelijkheden.

Zijn wij het voor jou? 
Stuur ons dan je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 24 december a.s. via sollicitatie@vvvzeeland.nl onder vermelding van ‘Medewerker Online Marketing’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VVV Zeeland is een erkend leerbedrijf.  Als erkend leerbedrijf maken we jonge mensen wegwijs in de toeristische sector. Elk jaar hebben wij in onze organisatie één of meerdere stagiaires aan de slag op verschillende afdelingen.