De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van woensdag 24 augustus tot en met zondag 4 september strijkt het circus neer in Westkapelle. De grote circustent wordt opgebouwd achter manege & camping ‘De Zandbooi’ aan de Pantegemseweg.

De grote tent

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Clown, de ziel van het circus

 

 

 

 

Het circus presenteert een vernieuwde show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

Paardendressuur, een onmisbaar onderdeel

De voorstellingen beginnen op woensdag 24 augustus om 15:00 uur, donderdag 25 augustus om 19:00 uur, vrijdag 26 augustus om 19:00 uur, zaterdag 27 augustus om 15:00 en 19:00 uur, zondag 28 augustus om 11:00 uur, woensdag 31 augustus om 15:00 uur, donderdag 1 september om 19:00 uur, vrijdag 2 september om 19:00 uur, zaterdag 3 september om 15:00 en 19:00 uur en de laatste voorstelling op zondag 4 september om 11:00 uur.

Acrobatie ten top.

 

 

 

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 11:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Bij het circus kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circus