Van 29 juni tot 20 juli exposeert Coen van den Ende zijn schilderijen, tekeningen, sculpturen en keramiek in de Grote Kerk van Brouwershaven.

Zoals de titel van de expositie “Zon, Zee, Strand en Land” al aangeeft sluiten de werken aan op de leefwereld op Schouwen-Duiveland.

Als onderdeel van het “Zon, Zee, Strand en Land” event geeft Coen een groot aantal workshops voor diegenen die (beter) willen schilderen of beeldhouwen. Maar ook inwoners en toeristen zonder enige ervaring op dit gebied kunnen eens meemaken hoe is om een eigen werk te maken.

De eerste workshops zijn gereserveerd voor alle (groep 1 t/m 8) leerlingen van OBS de Schoener in Brouwershaven. Tijdens de officiële openingen van de expositie op 6 juli zijn hun werken natuurlijk van extra aandacht verzekerd.

De workshops worden door de kunstenaar gratis aangeboden, als dank voor de mogelijkheid om in de Grote Kerk te mogen exposeren. Slechts de materiaalkosten van € 42,50 per persoon worden bij de cursisten in rekening gebracht.

Zowel het restauratiefonds van de kerk, als ook de SCEB (Stichting Cultureel Erfgoed Brouwershaven) delen mee in de netto opbrengst van de verkoop van werken tijdens de expositie.

Lijkt het u leuk een workshop (2 dagdelen) bij te wonen, vraag dan extra informatie aan via tom@tstuij.nl