Belduna is zich langzaam maar zeker een behoorlijke positie aan het verwerven binnen de toeristenmarkt. Het bedrijf is groot aan het worden vanwege een bijzonder concept. Voor de afnemer van het product is alles is voor niets.

Een greep uit de aanbiedingen

Belduna geeft prachtige toeristiche auto-, wandel- en fietsroutes uit. De kracht van het bedrijf is dat alles, ook autopuzzeltochten, gratis te downloaden zijn.

Toch zijn het geen goedkope prullen geworden. Pak bijvoorbeeld de gids voor Middelburg. Zoals de uitgever het zelf beschrijft: ‘De trots van Walcheren. Met zo’n 1.100 rijksmonumenten binnen de gemeentegrenzen neemt Middelburg, hoofdstad van Zeeland, na de steden Amsterdam, Maastricht, Leiden en Utrecht de 5de plaats in qua aantal historische erfenissen”.

Het Belduna E-boek 25 Toeristische Tips

De samensteller neemt u mee langs het Oude Stadhuis, de Vis- en de Graanmarkt, door de Kuiperspoort, de Koepoort, de Kaaien en de Sint Jansdoelen. Vandaar gaat u verder met een fascinerende ontdekkingstocht.

De tochten zijn minutieus beschreven en handig in gebruik.

Nu is Belduna een stap verder gegaan. De uitgever heeft een boek uitgegeven: “25 Toeristische tips”. Ook dit e-book is gratis te downloaden via de website . Zeker doen.

Kan dat allemaal voor niets? Ja. De kosten worden gefinancierd uit, door op toerisme- en recreatie gerichte bedrijven, tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief in de puzzeltochten advertentieruimte aan te bieden. Voor bedrijven in deze sector een goede mogelijkheid om een groot, betrokken en geïnteresseerd publiek te bereiken.

Voor meer informatie en/of afspraken kunt u contact opnemen met Belduna via info@puzzeltochtonline.nl