Het vakantiehuisje ligt op een vrijstaand hof aan de rand van het Veerse bos en de Veerse Kreken. Dit prachtige beschermde natuurgebied is als het ware “uw” achtertuin. Voor meer informatie over Veer, kijk hier:

Dit vakantiehuisje is volledig gelijkvloers en beschikt over een woonkamer met o.a. een TV met satelliet-TV, enkele spelletjes, een gaskachel en gratis internet.

De volledig ingerichte keuken beschikt naast zijn standaard inrichting ook over een combi magnetron, een vaatwasser, een 4-pits kookstel en afzuigkap, een koffieapparaat, een waterkoker, een koel/vries combinatie, een broodrooster en een sinaasappelpers.

Een sprookjeshuisje

Een sprookjeshuisje

Het vakantiehuisje beschikt over 1 slaapkamer die is ingericht met een twee-persoonsbed met daarboven een één-persoonsbed (als het ware een stapelbed). De badkamer beschikt over een douche, wastafel en een toilet.

Rond het vakantiehuisje bevindt zich een volledig omheinde tuin met gemeubileerd terras, een parasol, een barbecue en eigen parkeergelegenheid.

Vrijheid en privacy

Vrijheid en privacy

Te doen en uitjes

Veere heeft een rijke geschiedenis en is één van de zeventien beschermde stad- en dorpsgezichten in Zeeland. Dit blijkt wel uit de vele monumenten die het kleine stadje te bieden heeft. Zo is er o.a. De Grote Kerk, Het stadhuis, de Schotse huizen, de Campveerse Toren, de molen, … Dit is slechts een kleine opsomming van de prachtige bezienswaardigheden die dit stadje heeft.

Ontdek de vele uitgestippelde wandel- en fietsroutes. Deze vele routes leiden je door de mooie polderweggetjes, de prachtige dorpjes en de unieke vlaktes die Zeeland te bieden heeft!

Een rondvaart over de Middelburgse grachten is een hele goede manier om meer van Middelburg te weten te komen. De rondvaart duurt ongeveer 40 minuten en in deze 40 minuten verteld een ervaren gids alles over deze leuke stad.

Het beroemde Deltapark Neeltje Jans is een aanrader, in dit park komt u alles te weten over de Deltawerken, er worden shows en exposities gegeven, je kunt er zwemmen met zeeleeuwen en ervaren hoe een orkaan voelt in de orkaanmachine.

Extra’s

Op het terrein kunt u fietsen en waterfietsen huren. Vraag naar de voorwaarden!

Tot slot

Max. 1 hond toegestaan. Bed- en badlinnen kunt u huren, keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

 

Voor meer informatie en boekingen, kijk hier:

De complete keuken

De complete keuken

Ruim en licht

Ruim en licht

Fris sanitair

Fris sanitair

Heerlijke afgesloten tuin

Heerlijke afgesloten tuin

Het Veerse Gat

Het Veerse Gat