Deze zeer rustig gelegen groepsaccommodatie is gelegen in een doodlopend straatje in Burgh-Haamstede vlakbij de vakantieparken van Landal en Duinrand. De woning is geschikt voor mindervaliden. Rond de groepsaccommodatie bevindt zich een op het zuiden gelegen niet omheinde tuin met gemeubileerd terras, enkele ligstoelen, een barbecue, een parasol en eigen parkeergelegenheid. Burgh-Haamstede ligt op Schouwen-Duiveland en is het meest noordelijke eiland van Zeeland. Burgh-Haamstede is een historisch dorp met zijn slot Haamstede uit de 13de eeuw. Voor meer informatie over Burgh-Haamstede, kijk hier:

de huiskamer

de huiskamer

De groepsaccommodatie beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer met TV met satelliet-TV, een radio en CD-speler, enkele spelletjes en boeken, CV en openhaard en gratis internet. De volledig ingerichte keuken beschikt naast zijn standaard inrichting ook over een magnetron, een vier-pits kookstel en afzuigkap, een vaatwasser, een koffieapparaat, een waterkoker en een koel/vries combinatie. In de hal bevindt zich een apart toilet.

plattegrond beneden

plattegrond beneden

De groepsaccommodatie beschikt over vijf slaapkamers. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers. De eerste slaapkamer beschikt over een twee-persoonsbed en de tweede slaapkamer beschikt over twee één-persoonsbedden. Op de eerste verdieping bevindt zich de overige drie slaapkamers. De derde en vierde slaapkamer beschikken over drie één-persoonsbedden en de vijfde slaapkamer beschikt over een twee-persoonsbed. De eerste badkamer bevindt zich op de begane grond en is ingericht met een bad/douche combinatie en een wastafel, de tweede badkamer op de eerste verdieping beschikt over een douche, toilet en een wastafel.

plattegrond bovenverdieping

plattegrond bovenverdieping

Op de overloop in de woning is er een kinderhoekje gemaakt met wat speelgoed. Ideaal voor de kleintjes.

Rond de groepsaccommodatie bevindt zich een op het zuiden gelegen niet omheinde tuin met gemeubileerd terras, enkele ligstoelen, een barbecue, een parasol en eigen parkeergelegenheid.
In de tuin staat een garage die u vrij mag gebruiken. Deze kunt u gebruiken voor eventueel uw fietsen te stallen.

de royale tuin

de royale tuin

Beleef de omgeving

De Burghse Schoole in Burgh-Haamstede is een authentiek schoolgebouw dat karakteristiek is voor het dorp waarin verschillende generaties hun lessen volgde. Dit museum heeft een authentiek klaslokaal uit 1920, een lokaal voor wisselexposities en een lokaal dat volledig is ingericht met als thema de Karolingische Ringwalbrug. Kijk hier: 

Houdt u van wandelen? Dan bent u in Burgh-Haamstede aan het juiste adres! Hier begint wandelroute Duinen van Schouwen. Deze wandelroute is een route van 16 kilometer en u kunt (als u dat wenst) deze wandelroute maken met een ervaren gids die u onderweg alle bijzondere dingen laat zien.

De Plompe Toren is het laatste overblijfsel van het Schouwense dorp Koudekerke dat eind 16de eeuw in de golven verdween. Deze (inmiddels gerestaureerde) toren is een informatiecentrum over de geschiedenis, legenden en natuur van de streek. Ook biedt de toren u een mooi uitzicht aan de over het omringde natuurgebied.

Grotere steden in de onmiddellijke omgeving zijn Brouwershaven (kijk hier) en Zierikzee. Middelburg, Vlissingen en Zierikzee zijn per auto of bus goed bereikbaar. In de directe omgeving liggen Deltapark Neeltje Jans en Miniatuur Walcheren.

Bijzonderheden

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Bed- en badlinnen kunt u eventueel huren, keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.
Jongerengroepen tot 21 jaar zijn niet toegestaan zonder volwassenen.
De woning is geschikt voor mindervalide. De woning heeft op de begane grond bredere deurposten en geen drempels.
Fietsen zijn bij de eigenaar te huur
Aankomsttijd: 17.00 uur

 

Voor meer informatie, foto’s en boekingen, klik hier:

Achterzijde woning

Achterzijde woning

De genoeglijke huiskamer

De genoeglijke huiskamer

Met voldoende lectuur

Met voldoende lectuur

De eetkeuken

De eetkeuken

De moderne keuken

De moderne keuken

de badkamer

de badkamer

de tweepersoons slaapkamer

de tweepersoons slaapkamer

Slapen op de bovenverdieping

Slapen op de bovenverdieping