In 2010 opende Zee&Meer haar deuren aan de markt in Brouwershaven. Zee&Meer was een goed gekozen naam voor de winkel aan de markt in Brouwershaven. Het werd een speciaalzaak met een collectie van gifts en souvenirs. Maar alles ademde een nautische- en strandsfeer uit.

De laatste dagen

De laatste dagen

Groot gegroeid

De formule van de winkel sloeg aan bij de inwoners van Brouwershaven, maar zeker ook bij de duizenden toeristen die jaarlijks in Brou neerstrijken. Zowel de collectie als het aantal klanten groeiden explosief. En dat had consequenties.

Een krab van gerecykeld metaal

Een krab van gerecycled metaal

Verhuizing

Na acht succesvolle jaren is Zee&Meer uit haar jasje gegroeid. De vraag naar nieuwe artikelen groeide, maar ruimte voor uitbreiding was er niet. Om die reden is besloten te gaan verhuizen. In maart van het komende jaar opent Zee&Meer een nieuwe locatie aan de Mol 15 in Zierikzee. De ruimte is aanzienlijk groter dan het pand waar het allemaal begon.

De sfeer van het strand

De sfeer van het strand

Uitbreiding collectie

Aan de Mol zal de collectie van Zee&Meer worden uitgebreid met meer en unieke stukken, kleinmeubelen en zelfs een kledingcollectie. Bij het samenstellen van de uitbreiding van de collectie zal de nadruk blijven liggen op originaliteit, hoge kwaliteit, de sfeer en een redelijke prijs.

Verloren voor Brouwershaven?

Niet helemaal. Zee&Meer is een onderdeel van Dolphins VOF. Er is in Brouwershaven nog steeds een winkel met die naam, die hier gehuisvest zal blijven.

Houten intelligentie

Houten intelligentie

Aanwinst

Zee&Meer zal een waardevolle uitbreiding zijn voor het winkelaanbod in het centrum van Zierikzee. Schrijf daarom de datum in maart nu alvast in agenda en ga zeker kennis maken, als u Zee&Meer nog niet kent.