Het succesvolle TV-Programma “Jouw Stad, Ons Dorp” gaat dit najaar, vanwege de hoge kijkcijfers, aan haar tweede seizoen beginnen. Het programma wordt uitgezonden via de NPO.

In het programma ruilen typische stedelingen en bewoners van een kleine gemeente van huis en haard. We zien hoe stadsmensen omgaan met de voor hen onbekende onbekende rust en sociale controle op het platteland. Maar ook hoe de dorpelingen het grote aanbod van restaurants, cultuur, winkelcentra en de drukte in de grote stad beleven.

Ons vertrouwde dorpsgezicht

Ons vertrouwde dorpsgezicht

 

 

 

Voor de zomeropnamen van 2019 zoekt de producent van het programma gezinnen, koppels of personen die, of in een kleine gemeenschap wonen, en andersom, in een wijk van een grote stad in Nederland wonen en die openstaan voor een bijzonder sociaal experiment.

 

 

 

Durf jij het avontuur aan om enkele dagen een totaal ander leven te leiden op een nieuwe plek in Nederland, waar je nog nooit eerder bent geweest? Om dingen te doen waarvan je misschien altijd van hebt gedroomd? Om Bruinisse te ruilen voor Amsterdam of Groningen?

Munttoren en Muntgebouw in Amsterdam -httpscommons.wikimedia.org.

Munttoren en Muntgebouw in Amsterdam, uw nieuwe woonplaats voor een aantal dagen? -httpscommons.wikimedia.org.

 

 

Het is tevens voor u om Bruinisse op een uitgelezen manier op de kaart te zetten en om te laten zien hoe bijzonder ons heerlijke dorp is. En dat kan Bru goed gebruiken.

 

Neem in dat geval contact op met ons via www.info@zalig-zeeland.com.

Voor hen die het programma niet kennen, kijk hier voor een van de vorige afleveringen.