We leven in een maatschappij waar haast schijnbaar op de eerste plaats staat. Altijd bereikbaar, I-Pad in de aanslag. Streven naar meer en nog meer. Hogere doelen bereiken. En vooral, nauwelijks rust.

Rust terugvinden

Viola Poppe heeft de oplossing om weer innerlijke rust te bereiken. Ze deed haar opleiding bedrijfseconomische wetenschappen. Later studeerde ze af als master bedrijfskunde. Tijdens haar werk viel haar vaak de gespannenheid van collega’s op.

Van jongs af aan was ze geïnteresseerd in psychologie en ze vroeg zich af wat ze aan die spanning die zich van mensen meester maakte kon doen.

Viola Poppe,

Viola Poppe,

Ze kreeg een ‘droombaan’ als manager bedrijfsvoering bij een grote instelling en het viel haar op dat het in haar werk steeds minder ging om de medewerkers. Het ging niet om mensen, maar om deadlines, vergaderingen, beleidsstukken en dagelijks brandjes blussen.

Wandelcoaching

Ze ging googelen en via items als ‘natuur’ en ‘mensen’ kwam ze terecht bij een erkende opleiding tot wandelcoach. De opleiding beloofde dat zij mensen op een effectieve, compassievolle en resultaat gerichte manier de weg kon wijzen naar succes, voldoening, plezier en een gezonder leven. Op dat moment veranderde haar leven.

Viola zag in dat ze op die manier de leidinggevende kon zijn die ze wilde zijn. Meer leider dan manager.

Natuurlijke rust

Natuurlijke rust

Door haar opleiding en ervaring als bedrijfskundige te combineren met wandelcoaching ging er een nieuwe wereld voor haar open. Het kostte enige moeite om haar ideeën aan de man te brengen. Mensen schrokken van het idee, ze konden zich toch best redden en deden het toch goed in hun werk? Scepsis was haar eerste obstakel. Maar via contacten in het bedrijfsleven die ze uitdaagde het eens te proberen ontstonden er via bewijsbare resultaten een groeiende klantenkring.

 

 

Wat leer je?

Als coach biedt Viola, tijdens wandelingen in de prachtige Zeeuwse natuur, aan overijverige en gehaaste bestuurders, management en professionals een luisterend oor. Ze is een klankbord en houdt hen een spiegel voor. Niks zweverig maar op gelijkwaardig niveau. Ze stelt tijdens de wandelingen, genietend van de rust en de stilte om hen heen, vragen die terzake zijn. Ze draagt onvermoede perspectieven aan en laat haar wandelgenoten opnieuw kennis maken met hun essentie en hun passie. Ze helpt deelnemers aan haar wandelingen zich opnieuw te uit te vinden, zonder opdringerigheid, maar door een eigen ontdekking, vanuit die eigenheid, op eigen kracht en eigen professionele identiteit hun leven anders op te pakken. Zaken weer scherp zien en weer (veranderde) keuzes te maken.

Stilte en bezinning aan het strand

Stilte en bezinning aan het strand

Succes verzekerd?

Ja!  Samen met haar ongedwongen en in alle rust voortkabbelende wandelingen door het heerlijke Zeeland vind je je tot rust.

Mensen die gebruik hebben gemaakt van deze bijzondere mogelijkheid zeggen: “De gesprekken zijn fijn en rustgevend;” “Zaken worden in een ander daglicht gesteld en dat zorgt voor meer flow en brengt je op andere gedachten.”

Viola vraagt tijdens de wandelingen goed door, ze heeft respect voor haar cliënten en denkt mee. Maar uiteindelijk zijn zij het die de beslissingen nemen.

Viola houdt van de natuur, bos, bergen, zee en polders. Zij vond er haar rust en de stilte gaf haar de antwoorden die ze zocht. Die antwoorden wil zij andere mensen ook laten ontdekken. Ze fungeert daarbij als aanwijsstok. Het ontdekken doet u zelf.

Viola in haar element

Viola in haar element

 

 

Haar wandelcoaching bedrijf BinnenBuiten Advies heeft voor tal van mensen al haar nut bewezen. Als u vindt dat uw leven ook weleens een verrassende opfrisser kan gebruiken, neem dan zeker eens contact op met Viola Poppe. Zij brengt uw leven, dat waarschijnlijk onbewust nogal op zijn kop staat, tot de meest essentiële proporties terug.

 

 

 

 

 

Voor meer informatie, kijk op haar website.

Ook kunt u beter kennismaken via deze korte film.

Viola Poppe is te bereiken via:

BinnenBuiten Advies

Viola Poppe MBA
Organisatieadviseur en wandelcoach
+31 6 537 052 13
info@binnenbuitenadvies.com