Zeeland houdt van het goede leven. En dat is te merken aan de honderden restaurants en eetcafés die u verspreid over de eilanden tegenkomt. Elke stad of dorp heeft zijn eigen eetgelegenheid. Al is het maar een cafetaria voor een patatje speciaal.

Dan zijn er nog tal van lunchrooms, eetcafés of tearooms waar u van een taartje kunt snoepen of een broodje gezond kunt verorberen in combinatie met een lekker drankje. Of u dat binnen opeet of buiten op een terrasje, het smaakt altijd.

Zeeland heeft het meest aantal Michelinsterren-restaurants van Nederland

Zeeland heeft het meest aantal Michelinsterren-restaurants van Nederland

En dan zwijgen we nog maar over de vele restaurants die u overal tegen kunt komen. Klasse restaurants waar u zich kunt laten verwennen met verse streekgerechten, recht van het land of fris uit het water.

Zeeland heeft het meest aantal Michelinsterren-restaurants van Nederland. Er staan er maar liefst 7 in de lijst en ze staan bekend om de culinaire hoogstandjes met veelal lokale topproducten.

Wilt u zich een avond heerlijk culinair laten verwennen? Kijk dan op de volgende pagina’s waar we het beste van het beste aan u voorstellen.