Ton Vermeule uit Zierikzee is deze keer de gelukkige winnaar van de Zalig-Zeeland Quiz prijs. Hij had slechts 1 ½ van de 20 antwoorden niet correct beantwoord. Zelf gaf hij te kennen dat het vrij eenvoudig was om via de zoekbalk op de homepage de juiste oplossingen te achterhalen.

Ton Vermeule, onze nieuwe prijswinnaar

Ton Vermeule, onze nieuwe prijswinnaar

Daarnaast zei Ton onze website erg op prijs te stellen. Hij kijkt er nagenoeg dagelijks op en vindt vooral onverwachte artikelen over zaken die hem onbekend waren erg interessant. Voor ons een stimulans om door te gaan met ons heerlijke werk.

 

De fles bijzondere en volledig Zeeuwse Oyester44 wodka werd door Ton  bijzonder op prijs gesteld. Wij danken niet alleen de tientallen mensen die deelnamen aan de quiz en die te kennen gaven het een leuk initiatief te vinden. Maar natuurlijk ook Chris Liebau voor het ter beschikking stellen van zijn bijzondere product.

 

Mosselschelpjes in hun natuurlijke omgeving

Mosselschelpjes in hun natuurlijke omgeving

 

En wie wordt de winnaar van een paar bijzondere oorknopjes in de vorm van Zeeuwse mosselschelpjes van Esmeralda Kreuk, juwelenontwerpster uit Bruinisse?Het kost echt niet zoveel moeite om in het bezit te komen van een wel heel apart sieraad. Wordt u de volgende gelukkige winnaar? Veel succes!