Per 1 februari 2023 is Sofyan Azzagari de nieuwe citymarketeer van Goes. Hij vervangt Tom de Koning die per 1 juli afscheid zal nemen van stichting Goes Marketing.

Sofyan Azzagari

Sofyan (31) organiseerde jarenlang evenementen in Goes en de provincie Zeeland. Bekend zijn onder andere Thank Goes It’s Friday en Kingsnight Goes. Ook zette hij met zijn compagnons het populaire stadsstrand LIMA Beach op.

Thank Goes it’s Friday

 

Het bestuur van de stichting Goes Marketing is erg blij met Sofyan als nieuwe citymarketeer. David van de Plasse, voorzitter zegt: hierover “Sofyan heeft een groot netwerk en veel marketingervaring. Hij heeft mooie ambities voor Goes en kan ons helpen de stad op de kaart te houden.”

Citymarketing, meer dan reclame

 

De stichting Goes Marketing werd in 2012 opgericht om de (naams)bekendheid van Goes als verblijf-, woon- en werkstad te vergroten, zodat bezoekers, bewoners en bedrijven zich binden aan Goes en iedereen kan profiteren van het goede imago van Goes. Voormalig citymarketeer Tom de Koning blijft tot 1 juli verbonden aan de stichting om op 17 juni Roze Zaterdag te organiseren, het grootste evenement dat Goes ooit heeft gehad.