Renesse (kijk hier) is een dorp dat gelegen is op het eiland Schouwen-Duiveland  In Renesse zijn er genoeg recreatiemogelijkheden voor watersporters. Duikers, surfers, zeilers en pleziervaarder kunnen hun hart in Renesse ophalen.

Het vakantiehuisje is volledig gelijkvloers. Het vakantiehuisje heeft een woonkamer met TV met satelliet-TV, een gaskachel en gratis internet. De (open)keuken is naast zijn standaard inrichting ook ingericht met een koffieapparaat, een 4-pits kookstel en afzuigkap, een koelkast, …

Het vakantiehuisje beschikt over 2 slaapkamers. De 1ste slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en de 2de slaapkamer beschikt over 2 één-persoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel en een toilet.

Leuke tuin voor kinderen

Leuke tuin voor kinderen

Rond het vakantiehuisje bevindt zich een niet omheinde tuin met een eigen gemeubileerd terras, een parasol, en eigen parkeergelegenheid.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Bedlinnen is inbegrepen, bad- en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

Wat dacht u van zeehonden spotten op de enorme zandplaat? Er wonen ruim 100 zeehonden op de zandplaat in Renesse.

zeehonden spotten

zeehonden spotten

Het jaarlijkse Concert at Sea ligt op steenworp afstand. Hier staan jaarlijks een aantal bekende namen op de affiche.

Zierikzee de gemeentezetel van Schouwen-Duiveland (kijk hier) kunt u zowel met de auto of varend bezoeken. Zierikzee is een historische stad aan de Oosterschelde. Hier vindt u 568 monumenten, een uniek Middeleeuws stratenpatroon en het oudst nog spelende carillon van Nederland.

In Renesse zelf zijn er vele musea en kunstgalerijen.

Slot Haamstede

Slot Haamstede

Slot Haamstede ligt op ongeveer 8 km. van Renesse. Slot Haamstede is een natuurgebied die zijn naam dankt aan het nabijgelegen dorp  in het 13de-eeuws kasteel. Grenzend aan dit slot ligt Zeepeduinen. Zeepeduinen is een heerlijk wandel- en fietsgebied met verschillende uitkijkpunten.

In de zomermaanden is het vakantiehuisje enkel te boeken van Zaterdag tot Zaterdag.

Jongeren zonder volwassenen zijn niet toegestaan onder de 25 jaar.

Voor meer informatie, foto’s en boekingen, kijk hier.

terras

terras

woonkamer

woonkamer

keukentje

keukentje

slaapkamer-1

slaapkamer-1

slaapkamer-2

slaapkamer-2

badkamer

badkamer