Bruinisse is bekend als HET mosseldorp van Zeeland. Dat is te danken aan de jarenlange traditie van het mosselkweken en vangen die de geschiedenis van dit dorp tekent. Maar denk nu niet meteen dat het een traditioneel dorp is gebleven.

De mossel aan de haven

De mossel aan de haven

Bruinisse is goed bereikbaar. Via de N59 bent u in een klein half uurtje in Bergen op Zoom of in Breda. Er is een vaste busverbinding met Rotterdam die u in 45 minuten afzet aan het Zuidplein.

Bruinisse is een jong dorp. Getuige de vele kinderen, die voor onderwijs kunnen kiezen uit drie verschillende basisscholen. Er zijn tal van sportverenigingen. Voor uw boodschappen hoeft u niet het dorp uit. Er is een grote supermarkt en in het gezellige centrum, dat men helemaal aan het reorganiseren is, zijn tal van kleine gezellige winkeltjes.

De gezellige oude haven

De gezellige oude haven

 

Ook zijn er goede medische voorzieningen. Het is hier aan de meest oostelijke punt van Schouwen-Duiveland, en liggend aan de Oosterschelde, goed wonen.

Voor meer informatie over Bruinisse, kijk hier.

Aan de gewilde en representatieve doorlopende toegangsweg, de Dorpsweg, van Bruinisse op een prachtige locatie staat deze goed onderhouden semi-bungalow met grote veranda en aangebouwde stenen garage van 25 m² gebouwd in 1980.

De woning is opgetrokken in een mooie landelijke stijl, getypeerd door het wolfseinddak, overstekken en glasroedeverdeling. Het geheel staat op 543 m² eigen grond en is onlangs gemoderniseerd.

 

De vrijstaande woning biedt alle comfort en is o.a. voorzien van vloerverwarming en een grote gashaard. Op de begane grond bevindt zich naast de gebruikelijke ruimten, een ruime slaapkamer met daarop aansluitend een doucheruimte, waardoor het bijna een levensloopwoning is.

 

De Dorpsweg

De Dorpsweg

Op de 1ste etage zijn twee royale slaapkamers en nog een derde kamer, die ook gebruikt kan worden als kantoorruimte of hobbykamer.

 

Aan de achterzijde van de woning heeft u geen hinder van geluidsoverlast. U kunt hier, vanuit de kunststof veranda (ca. 7,0 x 3,65 m.) heerlijk genieten van de volledig afgesloten en mooi aangelegde siertuin. Privacy gegarandeerd.

De mooie, vrije achtertuin

De mooie, vrije achtertuin

 

We willen dit bijzonder aantrekkelijk, stijl- en sfeervol object graag bij u aanbevelen voor een vrijblijvende bezichtiging. U zult zeker positief verrast zijn.

Voor meer foto’s, prijs en verdere informatie, kijk hier:

 

 

 

 

Bij interesse, neem contact op met:

Kater Makelaardij

Kater Makelaardij

Kerkring 37

4306 CK Nieuwerkerk

Telefoon: 0111 64 10 00

info@katermakelaardij.nl